Rus basını, Beşiktaş'ın teklifini duyurdu!

Rus basını, Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova forması giyen Dmitri Barinov için teklif yükselttiğini yazdı. Kartal, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Rus ekibine 5 milyon euro önerdi.

Rus basını, Beşiktaş'ın teklifini duyurdu!
Rus basını, Beşiktaş'ın teklifini duyurdu!
GİRİŞ 26.01.2023 09:55 GÜNCELLEME 26.01.2023 09:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Şampiyonluk iddiasını güçlendirmek için kadrosuna takviye yapacak olan Siyah-Beyazlı yönetim, tüm imkanları zorluyor. Kara Kartal'ın, Lokomotiv Moskova forması giyen orta saha Dmitri Barinov için yaptığı teklif reddedilmişti. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, "Barinov transferi için yaptığımız görüşmeler sona erdi. Lokomotiv'e bir teklif yaptık ancak onlar kabul etmedi. Bizim için bu konu kapandı" ifadelerini kullanmıştı. Rus basını, Beşiktaş'ın bu transferi bitirmek için Rus ekibine yeni bir teklif sunduğunu yazdı. Haberin devamında, Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova alt yapısından yetişen 26 yaşındaki futbolcu için 5 milyon euroluk teklifte bulunduğu iddia edildi.

İLK KEZ ÜLKE DIŞINA

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 9 milyon euro olan futbolcunun transferinde Lokomotiv'in karar vermesi bekleniyor. Rus futbolcu, bu sezon çıktığı 20 maçta; 1 gol, 1 asistle katkı sağladı. 2016'dan bu yana A Takım'da forma giyen Barinov'un transferi gerçekleşirse, ilk kez başka bir ülkede forma giyme şansı yakalayacak. Beşiktaş, teklifi n tekrar reddedilmesi halinde diğer alternatifl ere yönelecek.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Hazır 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençlere yönelin onları oynatın, bu yabancı köleliği can sıkmaya başladı.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 20 maçda 1 gol bir asist yapmış tamamen çok ama çok başarısız beşiktaş bu saçma transferden çok acilen vaz geçmeli artık boş saçma transfer istemiyoruz.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize Quaresmalar ademler lazim
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber diye buna denir
    Cevapla