Şenol Güneş: 3 oyuncuyu kaybettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, " 2-0 kazandık ama 3 oyuncu kaybederek 3-2 mağlup olduk gibi geliyor bana." dedi.

Şenol Güneş: 3 oyuncuyu kaybettik
Şenol Güneş: 3 oyuncuyu kaybettik
GİRİŞ 22.01.2023 19:58 GÜNCELLEME 22.01.2023 19:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. 

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Zor bir maçtı, Kayserispor iyi bir takım, Çağdaş hoca, iyi bir hoca. Dar kadrolarına rağmen ideal 11'leri ile bize karşı çıktılar. Koşan, yardımlaşan bir takım. Biz onları bilerek hazırlandık. Zor maç olacağını biliyorduk. İyi başladık, iyi bitirdik maçı. İlk yarıda bir-iki pozisyon dışında ikinci yarı yok denecek kadar pozisyon vermedik. Goller attık, daha fazla atabilecek pozisyonları yakaladık. Deplasmanda gol yemeden maçı kazanmak önemli. Oyuncular istekli oldukları zaman iyi işler yapabileceğini gördü" dedi.

"3 oyuncu kaybettiğimiz için üzüldüm"

Hakemin kararlarını eleştiren ve bir sonraki maç için 3 oyuncu kaybettiklerini ifade eden Güneş, "Bugün hem hakemi hem zemini hem rakibi düşünerek oynamaya çalıştık. 2-0 kazandık ama 3 oyuncu kaybederek 3-2 mağlup olduk gibi geliyor bana. Oyuncunun yanlış bir hareketi varsa ona katılırım ama oyuncuyu o duruma düşüren pozisyonda başkasına gösterilmediği zamanları çok gördük. Bir yanlışlık var bir yerde. İyi bir takım var karşımızda. Zemin hem rakibi hem bizi etkiledi. Hakem 20 tane bize 10 tane onlara verdi, tam tersi olması lazım. Kartlara baktığında da aynı. Kuralları birbirine geçirirseniz insanları birbirine sokarsınız. Kaybettiğim zaman hakemle ilgili konuşmadım, bugün de konuşmak istemiyorum ama bu kadar fahiş hatalar. İki takım da oynamaya çalıştı. Son dakika oyuncu çıkarırken dışarı atılmasına üzüldüm, aynı şekilde sarı kartlara da üzüldüm. Bir maçta üç tane oyuncu kaybetmek kolay bir şey değil" ifadelerini kullandı.

"Aboubakar'ın takıma katkı yapacağını düşünüyorum"

Ayağının tozuyla Kayseri'ye gelen ve ikinci yarıda görev alan Aboubakar'ın takıma katkı sağlayacağını düşündüğünü aktaran Şenol Güneş, "Aboubakar iyi bir karakter, iyi bir oyuncu. Bugün kabul etmek lazım, sabaha karşı geldi. Daha uyumadan işlemleri yapmaya çalıştı, arkasından takımla beraber geldi. Uykusuzdu, yorgunluğuna rağmen geldi. Moral ve güven veriyor, arkadaşlarını seviyor, o da takımı seviyor. Takım olgusuna da katkı yapacağını düşünüyorum. İnşallah bize çok katkı yapar" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor da şampiyonluklar kaybettin de hakemlere bu kadar sallamadın. İstanbul sana yaramış Hoca. Baktın kendime benzetemiyorum sen de kolaylığı benzemekte buldun. Para kazandın, güç kazandın lakin karakter erittin. Neyse yine de başarılar diliyorum. Sonuç olarak sen de haklısın.
    Cevapla
  • Misaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Çıkmış yine boş boş konuşmuş kırmızı doğru hatta yaptığı hareketten 10 maç ceza verilmeli
    Cevapla
  • Yabancı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak artık masal anlatmayı sana verilmeyen kırmızı kartlardan bahset bize
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi karakterden bahsediyon hoca
    Cevapla
  • cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar hakem şikayet eden bir futbol yönetimi ve oyuncu grubu olamaz, bizim ülkede çalışmak yerine eleştirmek sanırım ahlak haline gelmiş,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle