Derbide puanlar paylaşıldı!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş ve Fenerbahçe, golsüz berabere kaldı.

Derbide puanlar paylaşıldı!
Derbide puanlar paylaşıldı!
GİRİŞ 02.10.2022 22:00 GÜNCELLEME 02.10.2022 22:29
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Müsabaka golsüz sona erdi.

İki ekip de girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve karşılaşma başladığı skorla sona erdi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 15'e, Fenerbahçe ise 14'e çıkardı.

Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak. Fenerbahçe ise Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Beşiktaş deplasmanında galibiyet hasreti 8 maça çıktı

Fenerbahçe, ligde Beşiktaş ile oynadığı son 8 deplasman maçından galibiyetle ayrılamadı.

Karşılaşma öncesi rakibine konuk olduğu son 7 lig maçını kazanamayan sarı-lacivertlilerin galibiyet özlemi 8 maça çıktı.

Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanında son galibiyetini 2014-2015 sezonunda 2-0'lık skorla elde etmişti.

Deplasmanda üst üste golsüz 2. maç

Fenerbahçe, bu sezon ligde deplasmanda üst üste ikinci maçında da gol bulamadı.

Teknik direktör Jorge Jesus ile hem ligde hem de Avrupa'da gol yollarında çok etkili bir performansa imza atan sarı-lacivertliler, ligdeki iki deplasman maçında ise suskun kaldı.

Süper Lig'deki ilk deplasman maçında Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir sonraki dış saha mücadelesinde Konyaspor'a 1-0 mağlup olurken Beşiktaş ile de 0-0 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı

Sezonun ikinci haftasında Corendon Alanyaspor'la berabere kaldıktan sonra üst üste 3 galibiyet alan Beşiktaş, derbiyle birlikte galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

Ligin 6. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, 7. haftada ise İstanbulspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe maçını da beraberlikle tamamlayan Beşiktaş, son 3 maçta 2 puan alabilirken, 7 puanlık kayıp yaşadı.

Beşiktaş direğe takıldı

Siyah-beyazlı takım adına karşılaşmanın en şanssız pozisyonu 89. dakikada yaşandı.

Rachid Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topa iyi yükselen Wout Weghorst'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına geri döndü.

 Ismael ikinci derbisinde de galibiyet göremedi

Fenerbahçe maçıyla birlikte ikinci kez bir derbide Beşiktaş'ın başında yer alan teknik direktör Valerien Ismael, bu müsabakada da galibiyetle tanışamadı.

Beşiktaş'taki ilk derbi heyecanını geçen sezon yine Fenerbahçe karşısında yaşayan tecrübeli teknik adam yönetimindeki siyah-beyazlı ekip, söz konusu mücadeleyi de 1-1 berabere tamamlamıştı.

Beşiktaş: 0 - Fenerbahçe: 0

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Volkan Bayarslan, Aleks Taşçıoğlu, Serkan Ok

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Roiser, Tayyip Talha Sanuç, Saiss, Masuaku (Dk. 88 Umut Meraş), Salih Uçan (Dk. 73 Fernandes), Josef, Muleka (Dk. 73 Tayfur Bingöl), Dele Alli (Dk. 73 Ghezzal), Redmond (Dk. 82 Cenk Tosun), Weghorst

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Szalai, Ferdi Kadıoğlu (Dk. 89 Rossi), Crespo (Dk. 69 Mert Hakan Yandaş), Arao, Lincoln Henrique (Dk. 86 Alioski), İrfan Can Kahveci (Dk. 70 Osayi-Samuel), Pedro (Dk. 70 Batshuayi), Valencia

Sarı kartlar: Dk. 42 Crespo, Dk. 83 Batshuayi (Fenerbahçe), Dk. 45 Masuaku, Dk. 90+3 Fernandes (Beşiktaş)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 120
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ülke olarak göremesekte futbol bizde genel olarak yerlerde sürünüyor bunların nedenlerini bulsakda köklü değişiklere gitsek diyeceğim ama yukardaki kesim memnun herhalde yıldardır bu konuda bir gelişme yok
    Cevapla
  • Galatasarayli 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen gecen sene gördük
    Cevapla
  • Basar 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray maçları hep berabere biten maçlardır. Kimse galibiyet beklemesin
    Cevapla
  • Doğukan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortada maç yok maç manchester city ve united derbisini evde heyecandan ayakda izledik bunlarda kendine derbi desin derbicikler Galatasaraylıyım ama takımımda çok berbat maleesef bir premier maçı gobi super lig maçı izlediğimi hatırlamıyorum yazıklar olsunhaaland 21 yaşında foden 20 yaşında diğerleri de genç tazı gibi ordan oraya koşup duruyorlar gol yagdiriyorlar vizdekilerde anca mertens bilmem 36 lik mata yok 38 lik Gomis koşacak diye bekliyorlar lânet olsun onları bu kulübe getirenlere domeye brumayi ve henry onyekuruyu alacaklardı kaleci penayi alacaklardı bir tanede genç bitiriciligi yüksek bir forvet adam gsye premier maçı gibi oynatirdı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş değil Allah için uyarı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle