Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlı takımın efsane futbolcuları, Vodafone Park'ta oynanacak dev derbi öncesi mesaj verdi. Beşiktaş'ın sosyal medyadan paylaştığı videoda Daniel Pancu, Les Ferdinand, Filip Holosko, Bobo ve Daniel Amokachi yer aldı.

Daniel Pancu
Daniel Pancu, "Merhaba Beşiktaş. Sizi özledim ve derbide iyi şanslar dilediğimi söylemek istiyorum. Umarım yakında yine görüşürüz. Haydi Kartal!" ifadelerini kullandı.

Les Ferdinand
Les Ferdinand, "Merhaba Beşiktaş ailesi. Hepinizi özledim. Geçmişte güzel anılarımız oldu. Umarım maçta harika anılarınız olur. Her şey gönlünüzce olsun." şeklinde konuştu.

Filip Holosko
Filip Holosko ise Türkçe olarak, "Bütün Beşiktaş taraftarı ve Beşiktaş ailesi, selamlar. Bu haftaki maç bizim için çok önemli. Rakip Fenerbahçe. Takıma ve taraftara bol şans diliyorum. Haydi Kartal!" dedi.

Bobo
Bobo, "Merhaba Beşiktaş. En büyük taraftar. Bobo burada. Sizi çok özledim. Derbide sizin için en iyisini diliyorum. Herkesin bildiği gibi her zaman, her yerde, en büyük kartal." diye konuştu.

Daniel Amokachi
Daniel Amokachi, "Beşiktaş'a Fenerbahçe karşısında başarılar diliyorum. Ben Kara Boğa Amokachi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Çamlica 30.09.2022 08:26
    Bu ğceki rüyamda ilk yarı 2…0. Ama bu maçi Fb zorlasa olsa alacak masayı bile kullanacak. Hatırlarsınız Vanpers. Vardı sadece bjk maçında oynar bir türlü alırdı
  • Eski BJK'li 30.09.2022 00:34
    90'larda yıldızımızdın Amokachi ya. O fırtına gibi top sürüşlerin neydi? O yıllarda daha coşkuluydu maçlar sanki.
  • SENOL.fransa 29.09.2022 23:32
    sizden sonra futbolun tadi kalmadi güzel insanlar.saglikli mutlu hayat diliyorum sizlere.insallah Besiktas kazanir
  • selim 29.09.2022 22:49
    maşallah hiç kocamamış amokachi hala aynı duruyo kaç yıl oldu
  • Metin APAYDIN 29.09.2022 21:59
    cocuklugumu ve geclik yillarimi hatirldim hey gidi gunler
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek