Beşiktaş cephesi 3-3 sona eren Alanyaspor maçının ardından hakem Yasin Kol'a tepki göstererek çok sert bir açıklamada bulunmuştu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Sahada izlediğimiz hakemin liyakatından ve niyetinden şüphe ediyor, maçımızı yönetecek seviyeye nasıl geldiğinin cevabını da Merkez Hakem Kurulu’ndan bekliyoruz." denilmişti.

Bu açıklamaların üzerine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yaptığı açıklamalar siyah-beyazlı taraftaları kızdırdı. Beşiktaş taraftar grupları, "Bunun kamuoyu tarafından kesinlikle doğru olarak bilinmesini istiyoruz. 'Şu hakemi istiyoruz, yok bu hakemi istemiyoruz' şeklindeki çağrılar bizde kesinlikle karşılık bulmaz arkadaşlar. Böyle bir şey yok. Bizim sistemimiz bunlara izin vermiyor." sözlerini kullandığı anlardaki sert ifadesi ve elini sertçe kürsüye vurması tepki çekti.

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çok sert tepki gösterdi. Beşiktaş taraftarı #ElineKolunaSahipOlTFF etiketi kısa süre içinde gündeme soktu. Etikete 70 bine yakın paylaşı yapıldı.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • murat Birkan 20.08.2022 10:34
    Türk futbolunu katlettiniz,hiç bir şey başaramadınız,ülke klasman kaybetti ,Ülke şampiyonu olan takımın avrupada başarısı yok devşirme futbolcularla milli takım kuruyorsunuz,var görüşmeleri ve kayıtları saklı şeffaf değilsiniz,elinizde ezber kağıt okuyorsunuz konuya hakim bile değilsiniz,ya siz özel bir şirkette çaycı bile olamazsınız ne liyakatından ne ehillikten bahsediyorsunuz...
  • Seyfi sarisoy 19.08.2022 19:28
    Mehmet ekşi bey efendi maçı hiç mi seyret Medin gözlemci raporları nerde lig başladı 2 maçta da bariz hatalar var. Bu hafta sayın Yasin kol beyefendi yi hangi maça atadınız.
  • Sivasspor 19.08.2022 11:53
    Yürü daha çok gidersin Beşiktaş 3 sıfırdan maç veriyorsan kendinizde sorgulamalı sın.
  • hakan 19.08.2022 11:50
    boş işler herkes seyıne göre hakem istiyor.ozaman liğden çekilin gazozuna maç yaparsınız..kimse futbolunun kötü olduğunu bahsetmiyo..seyircileride bu şekilde kandırıyorlar.koltukta daha fazla kalmak için...olur canım başka emriniz varmı...kulubunuzu iyi yönetin...
  • Eskimalatyalı 19.08.2022 11:29
    Hakeminde hataları vardı ama Valerin İsmail daha büyük hatalıydı. Maçın ikinci yarısına hücum hattını oyundan çıkararak maça başlayan Valerin İsmail intiharı seçti. Bunu yerli bir teknik direktör yapmış olsaydı maç bitiminde sözleşmesi hemen feshedilirdi. Önder Karaveliyi bir artist Valerin İsmail'e tercih eden Ahmet Nur Çebi maçtan sonra Önder Karaveliyi mumlan aramıştır. Sergen Yalçının maddi sıkıntılar nedeniyle kurmuş olduğu toplama takıma bir düzen getiren Önder Karaveliyi kovan yönetim futboldan anlamadığını zaten ispatlamıştı.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek