Beşiktaş'ta Welinton, Suudi Arabistan yolcusu!

Suudi Arabistan temsilcisi El Ittifak'ın uzun süredir peşinde olduğu Welinton için Beşiktaş'la büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Welinton, Suudi Arabistan yolcusu!
Beşiktaş'ta Welinton, Suudi Arabistan yolcusu!
GİRİŞ 15.08.2022 21:21 GÜNCELLEME 15.08.2022 21:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde flaş bir gelişme yaşandı.

Milliyet'in haberine göre Suudi Arabistan temsilcisi El Ittifak, uzun süredir peşinde olduğu Welinton için Beşiktaş'la büyük ölçüde anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar ile El Ittifak arasındaki son pürüzlerin giderilmesi halinde tecrübeli savunmacının yarın resmi sözleşmeyi imzalayabileceği öğrenildi.

Welinton sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz resmi maçlarda süre alamadı. Flamengo altyapısından yetişen Brezilyalı savunmacı daha sonra Alania, Coritiba, Umm Salal, Al-Khor ve Alanyaspor formaları giydi. Beşiktaş'ın tecrübeli stoperinin güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olarak gösteriliyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi haber ama yerine oynayacak emrecan neye göre 2 m. Verildi alındı pek anlamış değilim sahada çok acemice saçma hareketleri var o paraya cok daha iyi bi stoper alinabilirdi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında farketmiyor bir kazma gidiyor başka kazma geliyor üç sıfırdan maç üç üç bitiyor bu nasıl beşiktaşın defsnsı
    Cevapla
  • Marlo 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağılık kontrolü nasıl çıktı.
    Cevapla