Emrecan Uzunhan, Beşiktaşlı taraftarlardan özür diledi

Alanyaspor maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Beşiktaşlı Emrecan Uzuhan, "Sahada yalnız bıraktığım arkadaşlarım ve büyük Beşiktaş taraftarından özür diliyorum" dedi

 Emrecan Uzunhan, Beşiktaşlı taraftarlardan özür diledi
Emrecan Uzunhan, Beşiktaşlı taraftarlardan özür diledi
GİRİŞ 15.08.2022 19:28 GÜNCELLEME 15.08.2022 19:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında ilk sarı kartı ve 37. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kalan genç stoper Emrecan Uzunhan, maçın kader adamı oldu.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLERİM"

Beşiktaş forması ile ilk maçına çıkan Emrecan, sosyal medya hesabından maçta ki yaptığı hatalar ile ilgili siyah-beyazlı taraftarlardan özür diledi.

Emrecan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda " Sahada yalnız bıraktığım arkadaşlarım ve büyük Beşiktaş taraftarından özür dilerim" sözleriyle yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Emrecan Uzuhan'ın mesajının detayları şu şekilde:

"Beşiktaş formasıyla, çok büyük bir gurur ve heyecanla çıktığım ilk resmi maçımda, takımımı 10 kişi bırakmanın büyük üzüntüsü içerisindeyim. Sahada yalnız bıraktığım arkadaşlarım ve büyük Beşiktaş taraftarından özür diliyorum. Bu uzun yolda benim şampiyonluğa olan inancım tam"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun yerine alt yapıda erdoğan var O oynatilsaydi çok daha faydalı olurdu neye görr 2 m. verip alındı bizim göremedigimiz neyi gördü acaba yönetim ?
    Cevapla
  • Mehdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi amatör cocukları alip oynatanlar utansın özur dilesin sezon sonu kapı önündesin
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu tipi yok, yetenek yok, PTT topçusu , yönetim 2 milyon Euro para verdi, gerçek değeri bu değil para kime gitti bilen yok, bu yılın süperlig fiyaskosu, adam ayağına gelen topları topa bakarak stop ediyor, halı sahada biz böyle oynayanlara top toplatıyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunda hata yok hoca oynatmaması getrkirdi tecrübesi yok daha toy
    Cevapla
  • adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    eğer bjk de oynamak istiyorsan: hızlılık,serilik çalışmaları yapacan topu ayağında çok tutmamayı öğrenecen asla laubalilik yapmayacan sürekli kendini geliştirecen.... o fizikle ülkenin en iyi stoperlerinden biri olabilirsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle