Kaan Ayhan için kıran kırana pazarlık

Yerli kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş milli stoper Kaan Ayhan için Sassuolo ile bonservis pazarlığına giriyor.

Kaan Ayhan için kıran kırana pazarlık
Kaan Ayhan için kıran kırana pazarlık
GİRİŞ 03.08.2022 09:47 GÜNCELLEME 03.08.2022 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş daha önce de transfer etmek istediği milli futbolcu Kaan Ayhan için yeniden devreye girmiş durumda. Teknik direktör Valerien Ismael'in ısrarla kadroda görmek istediği milli futbolcu için İtalyan kulübü Sassuolo ile kıyasıya bir pazarlığın olduğu ifade ediliyor.

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Stoper dışında ön libero ve sağ bek mevkilerinde de forma giyen Kaan Ayhan'ı kulübü kiralamaya yanaşmadığı için pazarlıklar bonservis ücreti üzerine yoğunlaşmış durumda. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro civarında olan Kaan Ayhan'ı Siyah-Beyazlı kurmaylar 3.5 milyon Euro'ya bitirmeyi planlıyor. Ancak Sassuolo kulübü henüz bu rakamı kabul etmiş değil. Siyah-Beyazlı yönetimin biraz daha fiyat artırması durumunda orta bir nokta buluşma ihtimalinin yüksek olduğu da gelen haberler arasında. 27 yaşında ve 1.85 boyunda olan Kaan Ayhan 49 kez A Milli Takım forması giydi. Bu maçlarda 5 kez fileleri sarstı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Sassulo takımda ilk 11 oynatmaz Türk kulüpleri talip olunca 7-8 m. dan aşağa inmez değerinden fazla değer soytariyi kral yapar sanırım sassulo da bu sendromu yaşıyor fazla istekli olmaya gerek yok
    Cevapla
  • batar 1 yıl önce Şikayet Et
    bence 5 m edecek adam değil, 2 senedir müzmin yedek , milli takıma çağrıldığı için ve tr deki yerli zorunluluğu nedeniyle bu fiyatı çekiyorlar.
    Cevapla