Saiss teknik heyetin yüzünü güldürdü!

Roman Saiss'in performansından oldukça memnun olan Valerien Ismael, Kayserispor karşısında savunma hattındaki liderliği Saiss’e verecek.

Saiss teknik heyetin yüzünü güldürdü!
Saiss teknik heyetin yüzünü güldürdü!
GİRİŞ 02.08.2022 09:22 GÜNCELLEME 02.08.2022 21:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Domagoj Vida’nın ayrılmasının ardından Beşiktaş’ın İngiliz ekibi Wolves’la yollarını ayırması sonrası transfer ettiği Romain Saiss, Sampdoria maçındaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Maça 11’de başlayan tecrübeli stoper, Siyah-Beyazlı takımın savunma hattında etkin bir rol oynadı. 59 dakika sahada kalan ve yerini Berkay Vardar’a bırakan Faslı stoper, 47 kez topla buluşurken 42 kez isabetli pas yaptı. Pas isabetinde yüzde 83.3’ü yakalayan Saiss, 2 kez de rakip kaleyi yoklayarak gol aradı. Wellinton ile birlikte uyumlu görünen futbolcu, hırsı ve arkadaşlarını saha içinde yönlendirmesiyle de dikkatleri üstüne çekti. Teknik direktör Valerien Ismael, cumartesi günkü Kayserispor karşılaşmasında Beşiktaş’ın stoper hattındaki liderliği Saiss’e verecek.

Maaşı 1.8 milyon Euro

Romain Saiss Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Futbolcu, Beşiktaş’tan 1.8 milyon Euro garanti ücret kazanacak. Ayrıca garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre de maç başına azami net 12 bin 500 Euro ücret elde edecek. (Fanatik)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yüksek maaşlar veriyorsunuz sonra başarılı olamayınca gönderemiyorsunuz. Beşiktaştan gidincede 400 - 500 bin dolara anlaşma yapıyorlar. Yazıktır günahtır...
    Cevapla
  • vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    reis türkiye cumburiyeti idare ediyor bütün ülkenin sıkıntılarını çekiyor gece gündüz demeden ve bunun içinde maaşını alıyor sıkıntı çıkarıyor bu futbolcular ise bu kadar para alıyor niye bu kadar çok alıyorlar ve kimse bunları sorgulamıyor ülkeye yada vatanlarını ne yararı var birazda bu sanatçıları bu futbolcuları eleştirin
    Cevapla
  • Çataklı 1 yıl önce Şikayet Et
    ben sen gibi vanlinin
    Cevapla