Ghezzal pozisyonundan memnun!

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal, stiline en uygun mevkiinin oyununun merkezinde görev aldığı mevcut pozisyon olduğunu söyledi.

Ghezzal pozisyonundan memnun!
Ghezzal pozisyonundan memnun!
GİRİŞ 24.07.2022 11:13 GÜNCELLEME 24.07.2022 23:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kara Kartal’daki görevine geçen sezonun son haftalarına doğru başlayan teknik direktör Valerien Ismael, 3-4-3 oyun anlayışıyla takımını düzenlemişti.

Fransız çalıştırıcı, yeni sezon öncesinde bu planlamasını daha önce zaman zaman uygulamaya koyduğu 3-4-1-2 olarak güncelledi. Bu doğrultuda takımın en önemli isimlerinden biri olan Rachid Ghezzal, sağ önden forvet arkası pozisyonuna geçiş yaptı.

"Oyun sitilime en uygun mevkii"

Cezayirli yıldız, bu görev değişikliğiyle ilgili olarak teknik direktör Valerien Ismael’le görüştü. Sanılanın aksine yeni bölgesinde mutlu olduğunu söyleyen Ghezzal, “Oyunun merkezinde kendimi daha başarılı buluyorum. Çünkü daha fazla topla buluşma şansım oluyor. Ben, toplu oyunda etkili olabilen teknik bir futbolcuyum. Oyun içinde merkezde olmama rağmen artık her iki kanatta da yer alabileceğim. Oyun stilime en uygun mevkii burası” ifadelerini kullandı.

- Fanatik 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Başüstüne bir daha orada oynatalım.
    Cevapla
  • BeşiktAŞK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ghezzal Reisss Nazar Değmesin...
    Cevapla