Flaş iddia! Beşiktaş, Cabral için anlaşma sağladı

Beşiktaş'ın bir süredir görüştüğü Sporting Lizbon ile Jovane Cabral'ın kiralık transferi için anlaşma sağladığı iddia edildi.

GİRİŞ 18.07.2022 11:09 GÜNCELLEME 19.07.2022 00:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ibre yeniden Jovane Cabral'a döndü. Siyah-beyazlılar, Sporting Lizbon ile futbolcunun transferinde prensip anlaşmasına vardı.

CABRAL'IN MAAŞI BELLİ OLDU

Milliyet Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre; Beşiktaş, Lizbon'un ardından Yeşil Burun Adaları uyruklu oyuncuyla da transfer için el sıkıştı. Jovane Cabral, Beşiktaş'tan 1.1 milyon Euro kazanacak. 24 yaşındaki Cabral, sol açık, sağ açık ve forvet arkasında oynayabiliyor.

SATIN ALMA OPSİYONU DA VAR

Öte yandan siyah-beyazlıların kiralık anlaşmasında satın alma opsiyonunun da bulunduğu ifade edildi. Cabral geçen yıl yarım sezonluğuna İtalya'nın iddialı takımlarından Lazio'ya kiralanmıştı. Serie A'da geride bıraktığımız sezon 21 karşılaşmada forma giyen yetenekli futbolcu 4 gol atarken 1 de asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    21 mac. 4. harbi. Büyük. Yetenek hatta. Star
    Cevapla