Beşiktaş'ta gözler Wout Weghorst'da

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Wout Weghorst'un hazır olmayan görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş'ta gözler Wout Weghorst'da
Beşiktaş'ta gözler Wout Weghorst'da
GİRİŞ 18.07.2022 10:21 GÜNCELLEME 18.07.2022 10:21

Golcü transferinde Beşiktaş'ın en çok istediği isimlerden biri olan Wout Weghorst, 5 Temmuz tarihinde sözleşmeyi imzaladı. Fakat yıldız forvet, ilk geldiği günden itibaren birtakım fiziki testlerde henüz hazır olarak gözükmezken, hamile olan eşi için izin alması da oyuncunun geride kalmasına neden oldu.

Fakat Siyah-Beyazlılar, Hollandalı santrforun açıklarını kapatmak için kolları sıvadı. 20 Temmuz'da İspanya'da gerçekleşecek olan kampta Weghorst, ekstra program dahilinde çalışacak. Böylece 29 yaşındaki futbolcunun, kısa bir süre içerisinde fiziki açıklarını kapatıp, bu konuda takım arkadaşları ile aynı seviyeye gelmesi hedeflenecek. Weghorst, Kara Kartal'da Mainz ile oynanan hazırlık maçında 45 dakika süre bulmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.