Beşiktaş'ta kriz! 'O varsa ben yokum'

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, yeni dönemde görev almayacağını açıkladı.

Beşiktaş'ta kriz! 'O varsa ben yokum'
Beşiktaş'ta kriz! 'O varsa ben yokum'
GİRİŞ 26.05.2022 11:21 GÜNCELLEME 26.05.2022 11:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 29 Mayıs günü gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi kriz patlak verdi.

Siyah Beyazlı yönetimin genel sekreteri Mesut Urgancılar, bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Başkan Ahmet Nur Çebi'nin listesinde yer almayacağını duyurdu.

Olayın perde arkasında ise kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ'ın olduğu öğrenildi.

Urgancılar, başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede Emre Kocadağ için, “O varsa ben yokum.” resti çekmişti. Çebi buna rağmen Kocadağ’ı listeye alıp karşılık verdi. Bunun üzerine Mesut Urgancılar, yeni yönetimde yer almayacağını duyurdu.

Ahmet Nur Çebi - Emre Kocadağ

Urgancılar şu ifadeleri kullandı;

"BJK’de, Feda döneminde Genel Sekreter, Cefa dönemi olarak adlandırdığım son 2,5 yılda da Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptım. Son 2,5 yılda (çoğu anlatılamasa da) BJK menfaatleri için birçok doğru iş yaptığımız kanaatindeyim. Bir Beşiktaş taraftarı olarak bunların gerçekleşmesini sağlayan Başkanımıza ve tüm destek verenlere müteşekkirim. Tecrübenin yükü ağırdır. Geleceği ayırt etmek için yeterli izan ve belleğe sahip olduğumu düşünüyorum. Futbolun planlaması ve mali disiplin ile Beşiktaş aidiyeti ve iletişim gibi yanlışlık yapılınca tarifsiz kayıplara yol açabilecek temel alanlara ve kurumsallaşma, liyakat gibi olmazsa olmazlara dair (yeni ve daha fazla) fikir ayrılığına gerek olmadığına inanıyorum. Bu nedenle yeni dönemde görev almak istemediğimi Başkanımıza birkaç kez ilettim ve nihayet dün akşam mutabık kaldık. Başkanımıza ve 29 Mayıs sonrasındaki BJK YK’na peşinen başarılar dilerim. Umarım tüm zorluklar geride kalmıştır. Yeni BJK YK’dan en önemli beklentim, ülke sporu için bir ilk olan ve çok emek verdiğim, 2009 - 2019 yılları arasındaki işlemlere dair KPMG tarafından hazırlanan özel amaçlı inceleme raporu ile ilgili başlatılmış olan hukuki sürecin sekteye uğratılmamasıdır. Allah BJK’i, BJK’e ihtiyacı olanlardan ve BJK’i sosyal ve ekonomik anlamda kendi sınıf atlama çabalarına alet etmek isteyenlerden korusun… Sağlıcakla…"

KAYNAK: FANATİK
Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ekmeğinin peşinde.Yoksan yoksun,çok da fifi.
    Cevapla
  • çeto 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes işine baksınn
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    yanı kocadağ bjk yi kendiçıkarı için kullanıyor diyor öyleyse yazık
    Cevapla