Beşiktaş'a Romain Saiss iddiası!

Vida ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın, Wolverhampton'la sözleşmesi sona erecek Romain Saiss'i gündemine aldığı iddia edildi.

Beşiktaş'a Romain Saiss iddiası!
Beşiktaş'a Romain Saiss iddiası!
GİRİŞ 20.05.2022 09:51 GÜNCELLEME 20.05.2022 17:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer gündemi yoğun olan Beşiktaş forvet önceliğinden sonra savunmaya da takviye yapmaya hazırlanıyor. Özellikle Vida'nın kulübün önerdiği rakamı kabul etmeyip ekstra isteklerde bulunması sonrası rotasını yurt dışına çeviren Siyah-Beyazlılar aradığı forveti İngiltere'de buldu.

Ligablatt'ın haberine göre Beşiktaş, Premier Lig ekibi Wolverhampton'dan Romain Saiss'i gündemine aldı.  1.92'lik solak stoperin Ada ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonu bittiği için bonservis ücreti de olmayacak.

3 bölgede oynayabiliyor

Fenerbahçe maçında Vida ve Montero'nun yokluğunda 3'lü stoperin solunda Cengiz Umut Meraş'ı oynatmak zorunda kalan teknik direktör Valerıen Ismael'in de bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 32 yaşındaki Faslı futbolcu sol bek ve ön liberoda da oynayabiliyor olması nedeniyle Siyah - Beyazlılar'ın ilgisini çekmiş durumda.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Dede fotbol cu deriz
    Cevapla
  • Arapası 1 yıl önce Şikayet Et
    32 yaş yuh artık bırakın şu yaşlı futbolcu transferlerini
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    BJK parası çok
    Cevapla