Şenol Güneş: Beşiktaş'la ilgili hiç bir görüşmem olmadı

Teknik direktör Şenol Güneş, "Net olarak açıklamak istiyorum ki; benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiç bir görüşmem olmadı." dedi.

Şenol Güneş: Beşiktaş'la ilgili hiç bir görüşmem olmadı
Şenol Güneş: Beşiktaş'la ilgili hiç bir görüşmem olmadı
GİRİŞ 19.02.2022 11:23 GÜNCELLEME 19.02.2022 11:46
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İsmi gelecek sezon için Beşiktaş'la anılan teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamaları şöyle:

“Net olarak açıklamak istiyorum ki; benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiç bir görüşmem olmadı.”

"Önder Hoca, Beşiktaş'ta işini severek yapıyor"

"Beşiktaş, Pro Lisans sahibi bir altyapı teknik direktörüne A Takım'da görev verdi. Önder Hoca, Beşiktaş'ta işini severek yapıyor. Şu anda da belli ki kulübün, teknik direktöre ihtiyacı yok. Zaten Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi de gereken açıklamaları yaptı."

Şenol Güneş'ten Murat Sancak'a cevap!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın "14 yabancı kuralını değiştirin, bu sistem doğru değil. Yabancı sınırlamasını Şenol Güneş istedi." açıklamalarına cevap veren Güneş, şöyle konuştu:

"Adana Demirspor'un Başkanı Sayın Murat Sancak, ismimi de dile getirdiği birden fazla iddiada bulundu. Bu spekülasyonların içine çekilmek istemiyorum. Bugüne kadar yaptıklarıyla Sayın Başkan Murat Sancak’ı ve Adana Demirspor’u başarılı buluyorum. Altyapı yatırımlarını da biliyorum. Bence enerjilerini daha çok bu yönde harcamaya devam etsinler. Yine Sayın Murat Sancak'ın dile getirdiği yabancı sınırlaması (8+3) ile ilgili iddialar doğru olmamakla beraber, bu konu geniş ve ayrıntılı bir açıklamayı gerektiriyor. Türkiye’de daha aklıselim bir futbol ikliminin oluşması en büyük dileğimdir."

"Basit insan iftira atar, dürüst insan sabreder"

"Bu zamana kadar hiç bir medya mensubuna telkinde bulunmadığım gibi trolleri de kullanmıyorum. Bunu herkese de tavsiye ediyorum. Basit insan iftira atar, dürüst insan sabreder. Benim düzgün davranmam art niyetli olanları rahatsız ediyor olabilir. Ancak makul sorular sorulursa doğru cevaplar verilir."

"Futbolda kazanmakla kaybetmek iç içedir"

"Futbolda kazanmakla kaybetmek iç içedir. Kaybettiğinizde eleştiri alabilir, değiştirilebilirsiniz ancak ahlaki değerlerinizi kaybederseniz telafi etmeniz o kadar kolay olmaz. Maalesef bugün yaşadığımız tablo bunu gösteriyor."

Ahmet Nur Çebi: Önder hocaya güvenimiz sonsuz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, sezon sonunda takımın başına geçeceği iddia edilen Şenol Güneş ile ilgili söylentileri şu sözlerle yalanlamıştı:

"Ben, Beşiktaşlılara yalan söylemeyeceğim dedim. Şenol Güneş hocayla bugüne kadar bir kelime konuşulmamıştır. Benim hocam var ve hocamla yola devam edeceğim, bunu beyan ettim. Ona güvenim sonsuz."

YORUMLAR 16
  • adili 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylemiş Beşiktaş başındayken yabancı kuralını saçma bulan da Milli takımın başına geçtiğinde de yabancı kuralını getiren sensin, neyini kıvırıyorsun ki ben getirmedim de diyemiyorsun zaten!
    Cevapla
  • Battal 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray neden olmasın !
    Cevapla
  • Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama laf attılar medeni şekilde cevap vermiş. Yorumcuklara bakıyor hayret ediyorum fatih t. gibi kibir abidesiyle Şenol Güneş nasıl kiyaslanir
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Senol hoca iyi hosta miyadi dolsun artik birzahmet. Onlarca yildir hep ayni simalar binde bir gelen basarilar.
    Cevapla
  • adili 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylemiş Beşiktaş başındayken yabancı kuralını saçma bulan da Milli takımın başına geçtiğinde de yabancı kuralını getiren sensin, neyini kıvırıyorsun ki ben getirmedim de diyemiyorsun zaten!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle