Beşiktaş'ta yeni hoca Önder Karaveli

Beşiktaş’ta geçici olarak başladığı serüvende 3 maçta 7 puan toplayan Önder Karaveli, koltuğa dört elle sarıldı.

Beşiktaş'ta yeni hoca Önder Karaveli
Beşiktaş'ta yeni hoca Önder Karaveli
GİRİŞ 25.12.2021 09:59 GÜNCELLEME 25.12.2021 15:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın’ın Kasımpaşa beraberliğinden sonra istifa etmesi sonrası geçici olarak göreve gelen U19 teknik direktörü Önder Karaveli, ciddi anlamda kendi hikayesini yazıyor. 47 yaşındaki teknik adam, A takımla çıktığı 3 maçta 7 puan alarak hem taraftarın, hem de yönetimin güvenini kazandı. Kasımpaşa maçından sonra hemen yeni teknik direktör getirmek için çalışmalara başlayan yönetim, Daniel Farke ve Bruno Pinheiro’dan ret cevabı aldı. Yerli teknik direktör konusunda ise acele etmek istemeyen yöneticiler, Önder Karaveli’nin Kayserispor maçını kazanması ve baştan sona üstün oynadığı Fenerbahçe ’ye karşı da beraberlik almasıyla, yerli teknik direktör konusunda bekleme kararı aldı. Göztepe maçında Beşiktaş ’ın başında çıktığı 3. maçı kazanan Önder Karaveli, yoluna devam ediyor.

Başkan’ın güveni tam

Devrenin son karşılaşmasında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda da Altay ve peşinden Süper Kupa’da Antalyaspor ile karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar’ın Konya ve Altay’ı yenmesi, Antalyaspor’dan da Süper Kupa’yı alması demek Önder Karaveli’nin sezonu Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak tamamlaması demek olacak. Önceki gün Karaveli için açıklama yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Önder hocam böyle devam ettiği müddetçe bizim onun arkasında durmamız lazım. Şansı bol olsun. Sezon sonu iyi gidiyorsa, başarılıysak, hocamız mutluysa, başardıysak 1, 2, 3, 5sene devam etsin” demişti. (Fanatik)

YORUMLAR 4
  • GS li 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarıyım BJK nin hep kazanmasını istedim bu Karaveli için adam birde 8 bin TL alıyormuş.
    Cevapla
  • Gerçekçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Her mağlubiyette hakeme federasyona hakaret etmeyen kendi çizgisini bozmayan böyle düzgün insalara futbolumuzda daha çok ihtiyaç var. Her mağlubiyette de hakemi tehdit eden küfür eden terim gibi adamlarında futbolumuzdan temizlenmesi şart Rize maçında diagne nın 2 defa faul yaparak gol attığı maçı sanki yabancı hakem yönetti keşke o maçtan sonra da terim hakemi elestirseydi lehime olunca iyi hakem aleyhime olunca hakem kötü artık kimse yemiyor böyle palavraları
    Cevapla
  • perdeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok begendim tertemiz düzgün adam.çokta başarılı olacak buna yürekten inanıyorum bir gs taraftarı olarak.Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Beşiktaş ımıza yakışan güzel insan
    Cevapla