Ajax öncesi Beşiktaş'ta Batshuayi sevinci

Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi, adale sakatlığının ardından yüksek ateş ve soğuk algınlığı problemini de atlattı. Dünkü idmanda takımla çalışan yıldız golcü, Ajax karşısında sahada olacak.

Ajax öncesi Beşiktaş'ta Batshuayi sevinci
Ajax öncesi Beşiktaş'ta Batshuayi sevinci
GİRİŞ 23.11.2021 09:43 GÜNCELLEME 23.11.2021 09:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’dan büyük umutlarla kiraladığı Michy Batshuayi, Kara Kartal’da etkili bir görüntü sergileyememişti. Buna ek olarak Hatayspor mücadelesinde yaşadığı adale sakatlığı sebebiyle; Sporting ve Trabzonspor karşılaşmalarında forma giyemeyen tecrübeli futbolcu, Milli arada soluğu Londra’da almıştı.

Tedavisine Chelsea’nin sağlık ekibiyle devam edilen Batshuayi, Alanyaspor karşılaşması öncesi İstanbul’a dönmüş ancak bu kez de soğuk algınlığı ve yüksek ateş belirtileri sebebiyle bu deplasmanda da yer almamıştı. Yoğun tedavi uygulanan Belçikalı futbolcu, sağlığına kavuşmasının ardından dünkü idmanda yer aldı.

Bireysel de çalışıyor

Başarılı futbolcu, idman eksiğini bireysel çalışmalarla birlikte kapatıp yarın Ajax’la oynanacak Şampiyonlar Ligi müsabakasında takımına katılacak. Deneyimli ismin, Vodafone Park’ta oynanacak müsabakaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla 12 maça çıkıp 4 gol ve 1 asistle oynamıştı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 5
  • Snn 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ajax düşünsün kesin farklı kazanırız yaptıkları yapacaklarının teminatı tam bir gol makinesi
    Cevapla
  • Batsiay 2 yıl önce Şikayet Et
    Kara haber
    Cevapla
  • Vatanislam 2 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş maçlara asılmadığı gibi bu maça da asılmayacak ve yenilecek göreceksiniz. Hedefi olmayan bir takım nasıl oynar ş.liğinde anlamıyorum yazıklar olsun sonra ülke puanı diplere vuruyor diye veryansın ediyorlar.
    Cevapla
  • Üzgün Bjk’li 2 yıl önce Şikayet Et
    Etkisiz eleman gönderin gitsin
    Cevapla
  • Yozgatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevindik he
    Cevapla