Sergen Yalçın uyardı! 'Affım olmayacak'

Süper Lig'de yarın deplasmanda Alanyaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak Beşiktaş'ta Sergen Yalçın futbolcularını net bir şekilde uyardı.

Sergen Yalçın uyardı! 'Affım olmayacak'
Sergen Yalçın uyardı! 'Affım olmayacak'
GİRİŞ 19.11.2021 10:08 GÜNCELLEME 20.11.2021 01:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde toplantı yaptığı futbolcularına, "Bundan sonra disipsizliğe ve sorumsuzluğa affım olmayacak." diyerek ağır mesaj verdi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Yalçın, "Şu ana kadar 16 puan kaybettik ve zirveden şimdilik uzaklaştık. Bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok. Herkes sahada terinin son damlasına kadar savaşacak. Disiplinsiz ve sorumsuz davranan kim olursa olsun affetmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

"Benim de hatalarım oldu"

49 yaşındaki teknik adam, oyuncularıyla gerçekleştirdiği özel görüşmede, "Geçen sezon şampiyon olup büyük bir başarıya imza attınız. Ancak bu kadro bu yıl da aynı başarıya ulaşabilecek kapasitede. Benim de hatalarım oldu. Taraftar artık bizden iyi sonuç bekliyor. Önce Alanyaspor mücadelesini düşünün. Oradan 3 puanla dönelim ve ardından Ajax karşılaşmasına odaklanalım." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • German 50. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen Türk Gençlerini Oynatmadigin surece (Necip ,Rıdvan) daha beter ol.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk gençlerini düşünmek ona mı kaldı neden diğerleri düşünmüyor keşke imkanı olsa da full yabancıyla çıksa
    Cevapla