İşte Beşiktaş'ın transferdeki ilk hedefi

Milli maçlar için verilen arada Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Planlamada santrfor, sağ bek ve stoper takviyesi var.

İşte Beşiktaş'ın transferdeki ilk hedefi
İşte Beşiktaş'ın transferdeki ilk hedefi
GİRİŞ 13.11.2021 15:48 GÜNCELLEME 13.11.2021 15:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta geçtiğimiz döneme damgasını vuran sakatlıklar, milli maç arasında ele alınan konuların başında geliyor. Birçok futbolcu adale sakatlığı yaşarken, takım kritik maçlara eksik oyuncularla çıkmak zorunda kaldı. Teknik direktör Sergen Yalçın, saha içi ve antrenman sakatlıkları hakkında ekibinden rapor isterken, bu durumun tekrar etmemesi adına gerekli önlemleri devreye sokacak. 

Santrfor, sağ bek ve stoper takviyesi gündemde

Beşiktaş'ta bir diğer gündem maddesi de ara transfer. Transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda santrfor, sağ bek ve stoper mevkilerine takviye yapmayı planlıyor. Beşiktaş'ın ayrıca milli takıma da seçilen Ersin Destanoğlu'na gelebilecek bir teklif ihtimali nedeniyle bir yandan da kaleci arayışına girebileceği belirtiliyor.
  
İlk hedef Cenk Tosun

Transferde santrfor bölgesindeki ilk opsiyon ise Cenk Tosun olacak. Everton ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek tecrübeli futbolcuyu devre arasında bonservisiyle kadrosuna katmayı düşünen Beşiktaş yönetiminin, milli futbolcuyu liste başına yazdığı ifade ediliyor.

YORUMLAR 1
  • irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    şu alt yapıdan bir iki genç getirin. forvet çıkmıyor mu alttan kardeşim. stoper sağ bek çıkmazmı bukadar genç ten. sağ açık sol açık var. oynayın çocukalr. batşu kadar sabredin ya şu çocuklara. delikton denen avarele bukadar taviz veriliyor ama Serdar oynatılmıyor.
    Cevapla