Kaan Ayhan transferinde Beşiktaş'a dev engel

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde almak için tüm şartlarını zorlayacağı Kaan Ayhan için önüne Juventus engeli çıktı.

Kaan Ayhan transferinde Beşiktaş'a dev engel
Kaan Ayhan transferinde Beşiktaş'a dev engel
GİRİŞ 22.10.2021 14:16 GÜNCELLEME 22.10.2021 14:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlıların ara transfer döneminde almak için tüm şartlarını zorlayacağı Kaan Ayhan için önüne İtalyan bir engel çıktı.

İtalyan Calciomercato'un haberine göre Sassuolo kulübü, Kaan Ayhan'ın satışına bir şartla izin verecek. Sassuolo, Kaan Ayhan'ın Beşiktaş'a satışıyla ilgili bir çıkmazla uğraşıyor.

Kaan Ayhan, De Zerbi'nin yerine gelen Dionisi'den sonra formasını kaybetti ve 8 haftanın sonunda sadece 97 dakika forma giydi.

Bu nedenle, Türk milli takımının Alman pasaportlu oyuncusu için olası bir satıştan bahsediliyor. Ayhan'la en çok ilgilenen kulüp Beşiktaş ancak pazarlıklar yokuş yukarı gidiyor.

Bu arada Juventus da, düşük maaşı nedeniyle Kaan'ı Ocak ayında kiralamak istiyor. Bununla birlikte Sassuolo, Kaan'ı kiralık olarak ancak satın alma yükümlülüğü ile satmaya istekli olduğu belirtildi.

 

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 2
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca Türkiyeden halil akpınar varken o mevkiye kenanı almak istemesi yanlıştı halil ondan daha hızlı ve hırslı transfer yanlışı çok yaptı defansa abdülkerim varken velinton ısrarı alt yapıdakilere fazla şans vermemesi yanlış
    Cevapla
  • Barış ÖCAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Elbette Sergen hocanın vardır bir bildiği fakat bence Beşiktaş Kaan Ayhan konusunda çok ısrarcı olmamalı. Hele ki elimizde Kenan Karaman gibi bir örnek varken.
    Cevapla