Beşiktaş'ın takas planı! Al Ljajic'i ver Kaan'ı

Beşiktaş Kulübü, Kaan Ayhan için Sassuolo’ya şu anda takımda kadro dışı olan Adem Ljajic’i takasta kullanmak için teklif edecek.

Beşiktaş'ın takas planı! Al Ljajic'i ver Kaan'ı
Beşiktaş'ın takas planı! Al Ljajic'i ver Kaan'ı
GİRİŞ 22.10.2021 11:49 GÜNCELLEME 22.10.2021 11:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, geçen dönem takıma kazandırılamayan Kaan Ayhan’ın peşine düştü.

TAKASTA LJAJIC PLANI

A Milli savunmacıyı bu kez almak için ısrarcı olan idarecilerin, yeni bir teklifle oyuncunun kulübü Sassuolo’nun kapısını çalacağı öğrenildi. İtalya Serie A ekibine Kaan için şu anda takımda kadro dışı konumda bulunan Adem Ljajic’in takasta teklif edileceği bildirildi.

YÖNETİM GÖRÜŞECEK

Transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen ancak kalıp oynamasa da 4.2 milyon Euro’luk maaşını almaya devam eden Sırp futbolcuyla da konunun görüşüleceği kaydedildi.

"BIKMADAN, USANMADAN"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen ay, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Kaan Ayhan için Ocak ayında girişimlere devam edeceklerini söylemişti. Çebi, “Kaan Ayhan için bıkmadan, usanmadan kapıyı çalacağız. Şimdi birileri de devreye girebilir. Beşiktaş’a gelmek istiyor, biz de istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

MAAŞININ YARISINDAN KURTULACAK

Siyah-Beyazlılar, eğer bu operasyonu sonuçlandırabilirse hem kadrosuna önemli bir takviye yapmış olacak hem de yararlanamadığı bir futbolcuyu elinden çıkarıp yüksek maliyetinden de kurtulacak. Ljajic’in yarım dönemlik 2.1 milyon Euro’luk maaşını ödeyen Kartal, eğer operasyonu tamamlarsa diğer kısımdan kurtulacak.

SERIE A'DA 10 SEZON GEÇİRDİ

Adem Ljajic, futbol kariyerinde daha önce İtalya Serie A’da forma giymişti. 30 yaşındaki ön libero; Fiorentina, Roma, İnter ve Torino’da oynamıştı. Çizme’de 10 sezonda 224 karşılaşmaya çıkan Ljajic, 48 gollük performans sergilemişti. Kara Kartal, Sırp futbolcuyu Torino’dan 6.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 1
  • Şems 2 yıl önce Şikayet Et
    Varlığıyla yokluğu belli değil üstede para verip gönderin.
    Cevapla