Sergen Yalçın: Kendi oyunumuzun dışında oynayacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve Oğuzhan Özyakup, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Ajax maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sergen Yalçın: Kendi oyunumuzun dışında oynayacağız
Sergen Yalçın: Kendi oyunumuzun dışında oynayacağız
GİRİŞ 27.09.2021 19:14 GÜNCELLEME 28.09.2021 00:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve Oğuzhan Özyakup, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Ajax maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Çok ciddi sorunlar yaşadık"

"Beşiktaş camiası olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Son 10 günde çok ciddi sorunlar yaşadık. Elimizdeki seçenekler çok kısıtlı hale geldi."

"İnşallah oyun ve skor bizim için iyi olur"

"Bu oyunun en üst seviyesi, Şampiyonlar Ligi. Yarın atletik, genç bir takımla oynayacağız. Tempoyu çok çabuk yükseltebiliyorlar ama biz de ona göre bir oyun planıyla sahada olacağız. İnşallah oyun ve skor bizim için iyi olur.

"Serdar Saatçı'nın yanında stoper olarak N'Sakala oynayacak. Josef'i oradan alınca o bölge istediğimiz mücadele gücünün altına düşüyor. N'Sakala'yı geçen maç sağ bek, bu maç stoper. İnşallah yakında kendi mevkisinde oynatma imkanı buluruz."

"Hiçbir maç, oynanmadan kazanılmaz"

"Bu seviyede maç oynamak zor. Eksikler futbolun içinde var ama geçen sene de bu tür sorunlar yaşadık. Normalde olması gereken eksiklerin çok yukarısındayız şu an. 11-12 oyuncumuzu kullanamıyoruz."

"Kendi oyunumuzun dışında bir oyun oynayacağımız bir gerçek"

"Maça her zaman hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. 25 günde 7. maçımızı oynayacağız. Çok fazla antrenman yapma şansımız olmuyor. Oyuncuları dinlendirip tekrardan maça çıkıyoruz ama yarın kendi oyunumuzun dışında bir oyun oynayacağımız bir gerçek."

"Hep eksikleri konuşuyoruz. Olan oyuncuların üstüne kafa yorsak bence çok daha iyi olur. Burada olup da oynamayacak durumda olan oyuncu yok. Mehmet Topal dışındaki tüm oyuncularımız milli aradan sonra sağlam döner."

"Futbolda her şey olur"

 "2 gol attığınız Chelsea maçı gibi bir mucize olur mu?" sorusuna, Yalçın şöyle cevap verdi:

"Futbolda her şey olur. Oyun, skor ne olur kestirmek zor. Bu oyun, canlı oynanan bir oyun. Her şey olabilir. Bence yorum yapmak doğru olmaz. Oynayacağız ve sonra tekrar konuşuruz."

Oğuzhan Özyakup: Her futbolcuya ihtiyacımız var

"Son maçta ufak bir sakatlık geçirdim ama kendimi iyi hissediyorum. Önemli eksikler var bunun farkındayız ama elimizde olan her futbolcuya ihtiyacımız var. Elimizden geleni yapacağız. Umarım yarın iyi bir futbol ve skorla buradan ayrılırız.

Şampiyonlar Ligi her futbolcunun oynamak istediği bir yer. Bunu yarın fırsata çevirebiliriz. Eksilerimiz var ama biz elimizden gelen her şeyi yapacağız."

YORUMLAR 16
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk inşallah sürpriz iyi bir sonuç alır. Trabzonspor'luyum ama ben BJK lı futbolcuların bu maçta varoluş mücadelesi vereceğini düşünüyorum. Başarılar BJK
    Cevapla
  • GSli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölümüne ajax
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık senin kafana, ben de Gsliyim bu arada.
    Cevapla
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar abuk sabuk konusmayin milli bir mac bu besiktasa basarilar isterse 50 yesin ama gururuyla oynasin bende gs liyim ama avrupada kanim turk oglu turktur sizde oyle olun fanatik olmayin
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz kaleye dizilin agbi allah ne verdiyse gelsinlee
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazi arkadaşlar kan testi yaptırmalı, ben Gsliyim Beşiktaş'a başarılar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle