Ajax-Beşiktaş maçı sözleri şoke etti! '9-0'lık maç gibi...'

Altay formasıyla Beşiktaş'a karşı 1 gol atıp 1 de asist yapan Leandro Kappel, Ajax - Beşiktaş maçı öncesi Hollanda basınına çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Ajax-Beşiktaş maçı sözleri şoke etti! '9-0'lık maç gibi...'
Ajax-Beşiktaş maçı sözleri şoke etti! '9-0'lık maç gibi...'
GİRİŞ 27.09.2021 16:52 GÜNCELLEME 27.09.2021 17:30
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Ajax - Beşiktaş maçı öncesi Altay'ın kanat oyuncusu Leandro Kappel, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlılara şans tanımayan Kappel, Ajax'ın sahadan farklı ayrılacağını iddia etti.

Kappel'in açıklamaları şu şekilde;

9-0'LIK MAÇ GİBİ OLABİLİR

"Tüm şanslar Ajax'ın yanında. Beşiktaş'a karşı yüzde sıfır noktasındayım. Hiç şans vermiyorum. Ajax Cambuur'u 9-0 yenmişti. Bence ona benzer bir maç olacak. Bize karşı oynadıkları bu futbol ve takımla Amsterdam'a gelemezler. Beşiktaş Dortmund'a karşı 2-1 kaybetti. Beşiktaş zayıf bir takım değil fakat 13 oyuncunun problemi vardı. Yeni gelenler de hazır olmayacak. Stoperleri çok yavaş. Ajax için kolay maç."

TAKIMIM İÇİN TEZAHÜRAT YAPMAKTAN KORKMUYORUM

"Umarım yarın Ajax kazanır. Sadece Ajax taraftarıyım. Şampiyonlar Ligi maçlarında takım arkadaşlarım bana gelir ve hep iddiaya gireriz. Türkiye'ye karşı Hollanda'da da durum aynı. Takımım adına tezahürat yapmaktan korkmuyorum. Amsterdam'lıyım. Beşiktaş için Ajax bence fazla iyi."

YORUMLAR 89
  • Efsane 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ve bununla aynı kafada olan içimizdeki bi kaç ajaxlının dışında fenerlisi cimbomlusu ts ve diğer TÜRK takımlı tüm arkadaşlar hassasiyet göstermişler çok şükür vatanını seven memleket sevdalısı birçok gönül var yeniliriz kaybederiz ama biz bir olunca sırtımızı kimse yere getiremez
    Cevapla
  • Gebzeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
  • tek 2 yıl önce Şikayet Et
    atmaaaaa ziya
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Karakartal sen Osmanlının yıkıldığı dönem filizlenmiş asırlık Çınarsın. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini vermiş büyük bir camiasın. Mahcup et şunları.
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    ben bir GS olarak yarın BEŞİKTAŞ ŞIMIZA BAŞARILAR DİLERİM UMARIM KAZANIRIZ
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    dağılın beylee adam hakli :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle