Miralem Pjanic: Beşiktaş benim için doğru tercih

Pjanic’in imza atmadan önce yönetimle yaptığı görüşmede “Beşiktaş’ın doğru tercih olduğunu düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Miralem Pjanic: Beşiktaş benim için doğru tercih
Miralem Pjanic: Beşiktaş benim için doğru tercih
GİRİŞ 07.09.2021 09:22 GÜNCELLEME 07.09.2021 14:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Barcelona’dan Pjanic’i kiralık olarak kadrosuna katarak, müthiş bir bomba transfer ile yaz dönemini kapatan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, ıslak imzalar atılmadan önce Bosna Hersekli oyuncuyla telefonda görüntülü konuştuğu ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı teknik adamın “Seni Beşiktaş’ta görmeyi çok isterim” sözü karşısında Pjanic’in ise “Aynı şekilde ben de Beşiktaş’ta oynamayı çok istiyorum” dediği öğrenildi.

Sürpriz bir şekilde birçok cazip teklife rağmen Beşiktaş’ı tercih ederek yakın çevresini de şaşırtan Pjanic’in, menajerler aracılığıyla yönetime ise “Şampiyonlar Ligi zaten herkesin oynamak istediği bir yer. Ama ben bunun ötesinde futbol oynamak istiyorum ve Beşiktaş’ın bu anlamda benim için çok doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum” dediği bildirildi.

İspanya’da verdiği bir röportajda, Barcelona Teknik Direktörü Koeman’a olan kızgınlığını açık ve net bir şekilde ifade eden Pjanic’in, gelen teklifler arasında kendini en iyi gösterebileceği yerin Beşiktaş olduğunu da yakın çevresine söylediği ifade edildi.

Aboubakar, Larin, Rosier, Ghezzal, Souza ve hatta Arsenal’de geçen sezon çok daha fazla süre alan Elneny’deki gelişimi de bilen Pjanic’in, doğru bir tercih yaptığını sözlerine eklediği belirtildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Akılı adamın hali başka olur
    Cevapla