Sergen Yalçın: Ben ayrıldım, benim de yerim doldu!

Daha önce kalmasını istediği Cezayirli yıldızın son hareketlerine kırılan şampiyon teknik adam "Biz de buradan ayrıldık, yerimiz doldu. Burası Beşiktaş, herkesin yeri dolar" dedi.

Sergen Yalçın: Ben ayrıldım, benim de yerim doldu!
Sergen Yalçın: Ben ayrıldım, benim de yerim doldu!
GİRİŞ 09.07.2021 19:30 GÜNCELLEME 09.07.2021 19:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rachid Ghezzal’ın bir anda çark ederek sosyal medyadan yaptığı göndermeler, onu en çok isteyen teknik direktörü Sergen Yalçın’ı üzdü.

Cezayirli yıldız yönetime başka bir takımda oynamak istemediğini belirttikten sonra sosyal medyadaki biyografisinden önce Beşiktaş yazısını kaldırmış, ardından da siyah beyazlılarda kalacağı şeklinde çıkan haberi yalanlayan bir paylaşım yapmıştı.

Bu gelişmeler üzerine siyah beyazlı yönetim, Ghezzal konusunda teknik direktör Sergen Yalçın ile bir durum değerlendirmesi yaptı.

“BENİM DE YERİM DOLDU”

Başarılı çalıştırıcı daha önce takımda kalması yönünde çok ısrarcı olduğu Ghezzal'ın çok iyi düşünmesi gerektiğini belirterek, "Burada kalacak oyuncu gönülden oynamalı. Elbette kalmasını istiyorum ama gitmek isteyen gidebilir. Bu takımdan ben de ayrıldım, benim de yerim doldu. Çünkü burası Beşiktaş" yorumunda bulundu.

“GÖRÜŞMELERİMİZ BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEK”

Bunun üzerine yönetim yıldız oyuncunun menajeri ile görüştü. İstanbul'daki zirve sonrası açıklamada bulunan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Ghezzal ve menajeri ile yaptığımız görüşmeler olumlu ama Leicester City ile henüz anlaşma sağlayamadık. Görüşmelerimiz bir süre daha devam edecek" dedi.

KAYNAK: EN SON HABER
YORUMLAR 5
  • Tosyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakın arkadaşlar kafası çalışan kesinlikle kiralık futbolcu almaz almamalı
    Cevapla
  • vyz 2 yıl önce Şikayet Et
    nasolsa rakip ayartma defans satın alma parafona gibi durumlar var yoldan birini koysan şampiyon sun baskanin iki haftaya baslar algılara
    Cevapla
  • baba2125 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizden öğrenildi bütün çirkeflikler
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Puhahaha madem o şekilde oluyor o işler taraftarlarını da satın alalım da çok ses çıkmasın. Ulan bizim takımlarda adam satın alacak para varsa futbolcu alsınlar
    Cevapla
  • Cngz56 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu kadar insanın günahını al nasıl helallik alacaksın düşünme zaten tabi senin helallik kavramına inancın varsa farafona sergenden yada beşiktaştan ne kazancı oldu söylesene
    Cevapla