Sergen Yalçın raporu verdi! 'Onu istiyorum'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Napoli'nin yıldızı Dries Mertens'in kiralanması ya da satın alınması konusunda temasa geçilmesini istedi.

Sergen Yalçın raporu verdi! 'Onu istiyorum'
Sergen Yalçın raporu verdi! 'Onu istiyorum'
GİRİŞ 07.07.2021 10:25 GÜNCELLEME 07.07.2021 10:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir takım ile mücadele etmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, uzun süredir takip ettiği isim için yönetime rapor verdi.

DRIES MERTENS'İ İSTİYOR

Siyah beyazlı takımın 8 önemli oyuncuya ihtiyacı bulunduğuna dikkat çeken Yalçın’ın, Napoli’de geride kalan sezonda sadece 18 kez 11’de şans bulan Belçikalı yıldız Dries Mertens'in kiralanması ya da satın alınması konusunda kulübü ile temasa geçilmesini istediği ortaya çıktı.

YÖNETİM DEVREDE

Beşiktaş Dış Transferinden sorumlusu yöneticisi Erdal Torunoğulları ise Avrupa Şampiyonası’nda Belçika Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan 34 yaşındaki yıldızı takip ettiklerini ve öncelikle oyuncunun gelmesi konusunda titiz bir çalışma içinde girdiklerini ifade etti.

GÜNDEMDE 3 İSİM DAHA VAR

Siyah beyazlılar hem kulübü hem de temsilcileriyle Mertens konusunda nabız yoklarken yönetimin Belçikalı yıldızın yanı sıra İtalya, Almanya ve Norveç’ten 3 önemli forvet ile de görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

ALEX TEIXEIRA OLUMLU

Sakatlığı nedeniyle ligde 9 maç kaçıran Mertens sezonu 9 gol, 8 asist ile kapattı. Beşiktaş ayrıca Alex Teixeira’nın peşini bırakmıyor. Siyah beyazlı takımda geçen yıl istikrarlı futbolu ile dikkat çeken Josef de Souza’nın arkadaşı olan Teixeira ile yapılan fikir alışverişinde olumlu sonuçlar aldıklarını belirten yönetici Erdal Torunoğulları bu oyuncu için kulübün manfaatleri doğrultusunda teklif yapıldığını söyledi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 5
  • gurbetçi FR 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam çoktan transfer oldu marsilyaya sergen atları bırak gündemi takip et
    Cevapla
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen istiyorsa alınmalı
    Cevapla
  • Sergenn 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen ona vereceğin paranın yarısını ver 90dk değil her hafta 180 dk top oynarız
    Cevapla
  • 1903...1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynamasına oynarsında acaba Sergen sana ne kadar dayanır? Ben beleşe bile oynarım
    Cevapla
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı verirler mi hacı, bu adam dehşet, Türkiye'de kimse alamaz....
    Cevapla