Aboubakar: Beşiktaş'ın teklifi yeterli değildi

Beşiktaş'ın teklif ettiği yıllık ücreti az bulan ve Al Nasr'a imza atan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan basınına açıklamalar yaptı.

Aboubakar: Beşiktaş'ın teklifi yeterli değildi
Aboubakar: Beşiktaş'ın teklifi yeterli değildi
GİRİŞ 02.07.2021 15:18 GÜNCELLEME 02.07.2021 15:18
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan Al-Nasr'a transfer olan Vincent Aboubakar, Arap basınına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Aboubakar, "Futbol kariyerimin en iyi dönemlerini Beşiktaş'ta yaşadım. İki kez Beşiktaş'ta zirveye çıktım ama Beşiktaş'ın sunduğu teklif benim için yeterli değildi. Durumlar bazen bir futbolcunun kontrolünden çıkabiliyor. Ayrıca, taraftarla aramdaki bağ da çok iyiydi." ifadelerini kullandı.

"BİRÇOK TEKLİF VARDI"

Kamerunlu oyuncu, "Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bana birçok teklif geldi. Al-Nasr'a transfer olmayı seçtim. Bazen kendinize yeni bir meydan okuma ve yeni bir macera arıyorsunuz." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Ağustos 2016 - Haziran 2017 ve Eylül 2020 - Temmuz 2021 tarihleri arasında Beşiktaş'ta mücadele eden Vincent Aboubakar, Süper Lig kariyerinde çıktığı 53 maçta 27 gol atıp 9 asist yaptı.

YORUMLAR 27
  • Yasir 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam Beşiktaşı kullandı resmen yabancı seviciler.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    İlahi Adalet elbet tecelli edecektir nankör boğa
    Cevapla
  • Dkmnasm 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana verdiğimiz sevgi haram olsun İlahi adalet bir gün yerini bulur
    Cevapla
  • @li 2 yıl önce Şikayet Et
    Para icin gitmen sorun degil, bir profesyonel futbolcu olarak son 10 maça çikmayip takimi satman sorun oldu. inan bunca taraftarin ahi yanina kar kalmaz, hile yapan her zaman kaybetmeye mahkumdur.
    Cevapla
  • Punk 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklı . Türkiye'ye oynamaya gelen para kazanmak için geliyor vergi yok masraf yok o yüzden de Türk takımları başarıda olmasa da borçta dünya sıralamasında 1. Ligde şampiyonluğa oynuyor .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle