Sergen Yalçın'dan kaleci kararı!

Sergen Yalçın, kalede Ersin ve Utku ile devam etmek istediğini yönetime iletti.

Sergen Yalçın'dan kaleci kararı!
Sergen Yalçın'dan kaleci kararı!
GİRİŞ 28.06.2021 19:54 GÜNCELLEME 28.06.2021 19:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş bir yandan kadroya takviye için transfer çalışmalarına devam ederken diğer yandan teknik direktör Sergen Yalçın’ın kadroda istemediği isimleri gönderme amacında. Yönetim ayrıca as kadrodan isimlere de teklif gelmesi durumunda da değerlendirmeye alacak. Nitekim kaleciler Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran’a talipler var ancak Sergen Yalçın bu iki ismin gitmesine sıcak bakmıyor.

Yalçın yönetimle görüştü

Yalçın, uzun süredir Fransa kulüplerinden teklifler alan Ersin ve Utku’nun ancak çok yüksek teklif gelmesi durumunda verilmesini istedi. Başarılı çalıştırıcı yönetimle yaptığı görüşmede, “Yabancı hakkımızı kaleciden yana kullanmayı doğru bulmuyorum. Zaten Ersin ve Utku yeterli... Gerçekten reddedilmeyecek yüksek bir teklif gelmediği sürece bu iki arkadaşımızı bırakmayalım” dediği öğrenildi.

‘İyi bir kadro kuracağız’

Yalçın, Jeremain Lens, Tyler Boyd ve kadro dışı olan Douglas’ın gönderilmesini istedi. Yıllık net ücretleri 4,2 milyon Euro’yu bulan bu oyunculardan kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Yönetici Emre Kocadağ ise önceliklerinin orta saha, kanat ve forvet transferi olduğunu belirterek “Taraftarlarımız merak etmesinler. Yönetim ve teknik ekip el ele, Devler Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek oyuncu kadrosunu oluşturacağız” dedi.

YORUMLAR 5
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Lens kalsın adamı gördükçe hem neşemiz yerine geliyor hem de Necip in kıymetini daha iyi anliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyle iyi kadro elinde bir suru cop var elini kolunu bagliyorlar daha birer yillik sozlesmeleri var biryere gitmezler gerekirse umraniyede tesislerde yatarlar garanti ucretlerini kurusunakadar alirlaronlarda biliyor besiktasdan aldiklari yuksek maasi avrupada hicbirkulup vermez onun icin sozlesmeleri dolonakadar beklerle sozlesmeleri bitince besiktasdan aldiklarinin yarisina giderler 1,5_2, milyon euroya oynarlar besktasdan bonuslarla birlikde herbiri 4_3,5_3_2,5_2 milyon euro garanti ucret aliyorlar hepside otuzun ustunde besiktasin elinde kaldilar
    Cevapla
  • Tuncay 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki kaleciler 2.ci kaleci gibi ikiside
    Cevapla
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene işin iyi denk gitti.sergen efendi bu sene öyle olmaz ş liginde kevgire doner o kaleciler
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalıyorsun Sergen Efendi. Kaleye gelen topların yarısı gol oldu.
    Cevapla