Alex Teixeira bombası patlıyor! Heyecanlandıran fotoğraf

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın çok kadrosunda görmek istediği Alex Teixeira, Josef de Souza ile birlikte fotoğraf yayınladı.

Alex Teixeira bombası patlıyor! Heyecanlandıran fotoğraf
Alex Teixeira bombası patlıyor! Heyecanlandıran fotoğraf
GİRİŞ 25.06.2021 10:17 GÜNCELLEME 25.06.2021 10:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın transfer listesinde olan ve Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile Erdal Torunoğulları'nın görüştüğü ünlü futbolcu Alex Teixeira siyah beyazlı takımın yıldızı Josef de Souza ile birlikte Instagram’dan fotoğraf yayınladı.

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ scout ekibi ile uzun süredir takip ettikleri bu oyuncunun Josef’in yakın arkadaşı olmasının büyük avantaj olduğunu belirterek, “Teknik direktörümüz Sergen Yalçın’ın geçen yıldan bu yana transfer listesinin başındaki oyuncuydu. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ekonomik olarak yüksek rakamları aşağıya çekerek anlaşma zemini için ortam hazırladık” dedi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Shakhtar'dan 2016’dan 50 milyon Euro gibi astronomik bir bedelle Çin Ligi takımlarından JS Suning’in yolunu tutan 31 yaşındaki futbolcu, on numara bölgesinin yanı sıra sol kanat ve santrfor pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Brezilyalı futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 5
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    saktarda oynarken muthıstı hatta nıye bu takımda oynuyor dıyordum.çok daha üset takımların adamıydı o zamanlar
    Cevapla
  • ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkçe anlatım bozukluğu
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    kenana 1 milyon vereceğinize bu adama 1 milyon fazla verip getirin
    Cevapla
  • frontline 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar bayadir beraber zaten
    Cevapla
  • Zihni 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede harika bı oyuncu çok fayda sağlar inşallah hayırlısı olsun.teşekkurler Sergen İYİKİ costayi kabullenmesi ogolari çekilmez birisi.MİTROVİC BİZE UYAR
    Cevapla