Başkan Çebi'den flaş Aboubakar sözleri!

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, "Aboubakar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bizde çok uygun bir sözleşmesi vardı. Başarının karşılığında onun biraz artırılması gerekiyor" dedi.

Başkan Çebi'den flaş Aboubakar sözleri!
Başkan Çebi'den flaş Aboubakar sözleri!
GİRİŞ 27.05.2021 19:30 GÜNCELLEME 27.05.2021 19:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sezon değerlendirmesi yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların transfer gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları;

"Kupaların hepsinde emeği geçen çok insan var. Herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesin çok emeği var. Şampiyon olacağınızdan %100 emin olamazsınız ama çok inançlıydım. Kadın takımımızın da bizi mutlu etmesinden dolayı çok sevinçliyim. Pandemiden dolayı çok sıkı bir maç trafiği vardı. Zor bir seneydi. Motivasyonu kaybettiğimiz maçlar oldu, zor anlar geçirdik, zaman zaman 'Acaba mı' diye insanın aklından geçiyor ama çok çabuk unutuyoruz onları."

"Galatasaraylılar da biliyordur Fatih Terim konusunda benim art niyetli olmadığımı, onu motivasyon olarak kullanmak istediler ki farklı bir yerde kullanıldı."

"Sergen hoca, futbolculuk döneminde de çok sevdiğim bir Beşiktaşlı idi. Tabii ki birçok isim konuşuldu ama hepimiz sayın Sergen Yalçın'la ilgili hemfikir olarak yola çıktık. Yönetim kurulu olarak ortak akılla hareket ettik. Yıllar evvel de Sergen hocamıza kapımızı açmamız gerekirdi. Geç oldu ama temiz oldu."

"Pandemi döneminde seyircisiz, parasız olarak mücadele etmek kolay değildir. O yüzden bu kupaların önemi büyüktür. Takdir edilmesi gerekir. Tüm camiaya aittir. Her Beşiktaşlıya şampiyon sensin demeliyiz."

"Yola çıkarken iki kupa varsa onun için yola çıktık. Biri olursa diğeri olmasın diye düşünmedik. Hoca da çok istekli ve hırslıydı."

"En mutlu olduğum maç Fenerbahçe maçıydı"

"En mutsuz olduğum maç Karagümrük maçı. En mutlu olduğum maç ise 10 kişi ile 4-3 kazandığımız Fenerbahçe maçıydı.

"Ülkemizin puan konusunda zor bir durumda olduğunu biliyoruz. Son birkaç senedir Avrupa'da kazanılamayan puanlardan dolayı, Türkiye şampiyonunun Şampiyonlar Ligi'ne katılması sıkıntılı bir durumda. Puanlar almalıyız, bunun bilincindeyiz."

"Gereksiz transfer yapmayacağım"

"Futbolcularımız bizim için çok değerli işler yaptılar. A Takımı olduğu gibi muhafaza etmek birinci hedefim. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ama kendimi baskı altında hissederek. Gereksiz transfer yapmayacağım. Beşiktaş'ı zor durumda bırakacak bir transfer yapmayacağım. Ghezzal'in evrakları motorla TFF'ye son saniyede yetiştirildi. Önümüze son saniyede o geldi ve o oldu. Bu çerçevede baktığımız zaman, onu hatırlayalım. Bunlar olmazsa, başkaları olacaktır. Yeter ki doğru isimleri doğru fiyatlarla tespit edebilelim."

"Geçen seneyi 3. tamamladık. Biz güzel işler yaptık. Abdullah hocayla da yaptık, Sergen hocayla da. Her şeyin arkasında aile olabilmek yatıyor, bunu yapamazsanız boşuna uğraşmayın. Hocanın dinlenmesi gerekiyordu, haklı olarak şu an dinleniyor. Ondan sonra da transfer konusunu konuşuruz. Bir saniyelik iş değil o. 'Giderken size rapor verdi mi?' değil, bu günlerce konuştuğumuz bir konu."

"Plan ve projelerimizde yıldız futbolcu almak yok"

"Biz önce kadromuzu kuralım, sonra bakacağız. Önce alalım, varsa imkanımız satıp, Beşiktaş'a gelir sağlayalım. Planımız bu. Ersin'e var, Rıdvan'a var, Larin'e var... Futbolculara talep var. Çocuklar önce bize lazım, biz önce işimizi görelim, sonra değerlendiririz. Plan ve projelerimizde yıldız futbolcu almak yok.

"Her şeyi yapacağız. Bizim bir planımız var. Sözleşmeler, transferler. Planları uygulamaya başladık bile. Transfer konusu ise şöyle; 'Önce kadroyu kuracağız. Ondan sonra imkanımız varsa satıp, gelir sağlamak."

"Caner de gitti, Gökhan da gitti, bize hizmet ettikleri dönemler oldu, minnettarız. Bugün yoklar, yerine başkaları oynadı. Mühim olan kulüplerimizdir, futbolcular gelecekler ve gidecekler."

"Küme düşmenin kaldırılmasının zorluğunu gördük. Takdir çoğunluğundur ama bu sene de alınacak karar neyse o olacak. En sağlıklısı 18 ya da 20 takımda kalmak."

Dorukhan ve Aboubakar açıklaması

''Dorukhan benden izin aldı. Ankara dönüşünde sohbet ettik. “Oğlum niyetin ne?” dedim “Başkanım ben Avrupa’da oynamak istiyorum. Sanki bu fırsat ayağıma geldi. Bir de bu Avrupa Şampiyonası’nda da oynamak istiyorum.” dedi. Ben de “Bundan gurur duyarız.” dedim.''

"Aboubakar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bizde çok uygun bir sözleşmesi vardı. Başarının karşılığında onun biraz artırılması gerekiyordu, adı üstünde biraz. 29 maçta kalmasının nedeni, sakatlığıydı. Onun aidiyetini gördüğüm zaman, 30 maçı oynamama sebebini kimse bana söyleyemez. Ayıp ve günah olur."

YORUMLAR 16
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    size alanya hatay sivas yeter abubakara ne istiyorsa verin iyi futbolcu bağlıyor
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    He yavrum he
    Cevapla
  • Niksarli 2 yıl önce Şikayet Et
    İftiralarinda bogul
    Cevapla
  • BlackEagle 2 yıl önce Şikayet Et
    Conrad otelde maçtan önce Karagümrük yetkilileri ile de görüşmüş değil mi? Bırakın bu işleri artık. Kişi kendinden bilir her işi...
    Cevapla
  • Müsre 2 yıl önce Şikayet Et
    Abubakar boşver Arkadaş sen avcıya odegecen paraya bak giden yönetime bildir herkes pamuk eller cabe de göreyim bakalım BJK aşkı nasıl.
    Cevapla
  • TNR 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya rica ediyorum bunları konuşmayın bir borsada BJK a.ş takip edin ne büyüksün k hırsızlıklar oluyor kendini bilmez dengesiz kişilikler
    Cevapla
  • Harbici 2 yıl önce Şikayet Et
    Hataydan yap başkan transferleri beşiktaş aidiyetli topcu var orda
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne koydu bunlara avrejla şampiyon olamamak hala acısını çekiyor renkliler
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Harbici: Sen geçmişe takılı kalmışsın Önüne bak arkana bakarsan çukura düşersin. Oyun bilmeyen geline meydan dar gelirmiş. Mazerete , kıvırmaya gerek yok. Kazanananı tebrik et , herkes bu sene kimin daha iyi top oynadığını gördü...
    Cevapla
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizde serkan tokat, ı alın. Rize maçını unuttunuz herhalde.
    Cevapla
  • ammet hurri çebbi 2 yıl önce Şikayet Et
    denizli maçını yöneten hakemi transfer edecem
    Cevapla
  • 4xl 2 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü gs ye bedava oyuncu verecekmiş terbiyeli akıllı maş satmayan hadi canım hadi algı operasyonunun sökmez git kendi takımının sayfasına orda birbirinizi teselli edersiniz bura size 5 gömlek büyük gelir
    Cevapla
  • Haaki 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende başkan oldunya, bizim çingene çakir garanti belediye başkani olur .
    Cevapla
  • İsadem 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon yapan başkan, koç gibi koca takımı neredeyse iki kere ligden takımı düşürecek başkan değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle