Fenerbahçe'den Aboubakar hamlesi! Pazarlıklar başladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmayları Beşiktaş ile sözleşme uzatmayan Vincent Aboubakar ile geçtiğimiz günlerde masaya oturdu ve pazarlıklar başladı.

Fenerbahçe'den Aboubakar hamlesi! Pazarlıklar başladı
Fenerbahçe'den Aboubakar hamlesi! Pazarlıklar başladı
GİRİŞ 26.05.2021 10:29 GÜNCELLEME 26.05.2021 10:46
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamayan Vincent Aboubakar için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Ali Koç ve kurmayları Kamerunlu golcünün menajeri ve kendisiyle masaya oturdu ve pazarlıklara başladı. Sarı Lacivertliler, Aboubakar için şartları zorlayacak.

Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, “Gelecek sezon için takımın yüzde 70’i hazır. Eksik yerleri de en kısa sürede tamamlayacağız” demişti.

İşte bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız veren Sarı-Lacivertliler, geride bıraktığımız sezonda beklediği verimi alamadığı forvet mevkii için düğmeye resmen bastı.

Sarı Lacivertli yönetimin, Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren Vincent Aboubakar ve menajeriyle geçtiğimiz günlerde görüştüğü bildirildi.

Eğer geçen sezon Kara Kartal’la 1 maç daha oynasaydı kontratı otomatik olarak uzayacak Aboubakar için şartların sonuna kadar zorlanacağı öğrenildi.

3 yıllık planlanıyor...

Sakatlığı nedeniyle Siyah-Beyazlılar’ın son maçlarında görev yapamayan Nijeryalı oyuncunun kulübünden uzatma için 3.5 milyon Euro istediği konuşulmuştu. Fenerbahçe ile yapılan pazarlıklarda henüz net rakamlar üzerinden bir konuşma yapılmadığı ancak 29 yaşındaki forvetle anlaşılması durumunda 3 yıllık bir sözleşmenin yapılacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Aboubakar ile, Avrupa’dan da bazı takımların ilgilendiği iddia ediliyor. 

Samatta ve Cisse düşünülmüyor

Sarı-Lacivertliler’de geçen sezon büyük umutlarla Aston Villa’dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak alınan Mbawana Samatta ve Erol Bulut’un ısrarıyla transfer edilen Papiss Cisse beklentilerin altında kaldı. Samatta 30 maçta 6 gol, Cisse de 28 mücadelede 5 gol ve 2 asistle oynadı. Kanarya’nın, iki oyuncudan sözleşmesi sona eren Cisse ile yola devam etmeyeceği, bonservisi alındıktan sonra da Samatta’yı elden çıkarmaya çalışacağı bilgisine ulaşıldı. Samatta’nın menajerinin de, şimdiden oyuncusu için alternatifleri değerlendirme çabası içerisinde olduğu belirtildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 50
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk 1,5 milyonda kaldı. Yukarı çıkmadı. Yerini doldurmak için 10-15 milyon para harcarlar yine dolduramaz. Neyin inadı bu.
    Cevapla
  • adali 2 yıl önce Şikayet Et
    defolsun gitsin.1 maç daha oynasa sözleşme uzayacaktı...gitsinde fenere görsün gününü
    Cevapla
  • Boşver 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe abubakar ı oynatması için Sergen Yalçın,ıda alması şarttır
    Cevapla
  • ------ 2 yıl önce Şikayet Et
    fener denen takımın yönetimden en alt kademesine kadar ne kadar beceriksizler kulübü olduğunu sürekli görüyoruz . ondan sonra neden şampiyon olamıyoruz . çünkü kulübün vizyonu yok .
    Cevapla
  • kksl 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlı olarak Abubakarın gitmesini istemem.Gitmek istiyorsa zaten Beşiktaşa artık faydalı olamaz.Fenerbahçeye giderse iyi para kazanır ama şampiyon yapamaz.Olan Fenerbahçenin 10 milyon eurasına olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle