Aboubakar'dan Fenerbahçe ve Galatasaray cevabı!

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk yaşayan Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar geleceği hakkında net açıklamalar yaptı.

Aboubakar'dan Fenerbahçe ve Galatasaray cevabı!
Aboubakar'dan Fenerbahçe ve Galatasaray cevabı!
GİRİŞ 21.05.2021 12:58 GÜNCELLEME 21.05.2021 13:00
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar, geleceği hakkında flaş açıklamalar yaptı. Golcü futbolcu, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer olup olmayacağı sorusuna yanıt verdi.

İşte Aboubakar'ın açıklamaları:

“Bu sene benim için çok özel bir sene oldu. Çünkü annemi kaybettim. Bu nedenle kupayı ve şampiyonluğu kaybetmemem gerekiyordu, çok çalıştım, başardım. Evet son maçlarda oynayamadım ama her zaman onların yanındaydım. Tüm takım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim”

“Coşkumu kaybetmedim, kaybedeceğimi sanmıyorum”

Forma giyemediği dönemlerde de takıma destek verdiğini ifade eden Aboubakar, “Ben hedefleri olan bir futbolcuyum. Her zaman kazanmak isteyen bir futbolcuyum. Bu nedenle takımımın, takım arkadaşlarımın, hocamın, taraftarımın mutlu olmasını yani kazanmasını isterim. İster saha içinde ister saha dışında bu coşkumu hiç kaybetmedim, kaybedeceğimi de sanmıyorum” diye konuştu. 

“Sergen Yalçın çok iyi bir hoca olacak”

Teknik direktör Sergen Yalçın ile iyi bir iletişim kurduklarını anlatan golcü oyuncu, “Hocamız iyi bir enerji verdi bize. Biz de grup olarak ona yardımcı olmaya çalıştık. Tecrübeli oyuncu olarak bizler başta olmak üzere. Bazı çekingen oyuncular var, onlar arka planda kalmamalı, onları itmek gerekiyor. Oyuncu grubu da çok büyük bir performans gösterdi. Tekrar hocamıza gelecek olursak; iyi bir hocamız var, iyi yolda ilerliyor, kendisini geliştirip çok daha iyi bir hoca olacağına eminim” ifadelerini kullandı. 

“Fenerbahçe ve Galatasaray’a gitmeyeceğim”

Transferde adı Beşiktaş’ın ezeli rakipleriyle anılan futbolcu, “Fenerbahçe ve Galatasaray ile adım anılıyor ama ben sadık, gururlu, samimi ve içten bir insanım. Bu kulüplere gitmeyeceğim” açıklamasını yaptı. 

“Nouma gibi iz bırakacağım”

Aboubakar, “Her futbolcu aslında kendi yolunda yürüyor, kendi ismini bir yerlere yazdırıyor. Kararlı futbolcular gittikleri yerlerde bir tarih yazıyorlar. Mesela Pascal Nouma gibi. Nouma burada nasıl bir isim bıraktıysa, ben de bir isim bırakmak için buraya geldim. Her futbolcu için de bu geçerli. Bana 'Kamerun'dan önereceğin kimse yok mu?" diye soruyorlar. Kamerunlu gençler de gerçekten iyilerse, böyle bir şeyi çok istiyorlarsa; gelirler ve yaparlar. Ben öyle yaptım” dedi. 

“Sadece Ghezzal değil, çok sayıda iyi oyuncu var”

Tecrübeli futbolcu, futbolun bir takım oyunu olduğuna ve başarıda tüm arkadaşlarının pay sahibi olduğu fikrinde. Aboubakar, “Sadece Ghezzal değil, takımımızda çok fazla iyi oyuncu var. Diğer oyuncularla da iyi anlaştığımı düşünüyorum. Çünkü benim oyun anlayışımda hangi oyuncunun ne yeteneği var; topu önüme mi atar, ayağıma mı atar, ya da kendisi mi ister, bunları anlamaya çalışıyorum. Bunun için hareketlenmelerimi ona göre yapıyorum ve hepsiyle de iyi anlaştığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

“Fenerbahçe maçını unutamıyorum”

Aboubakar, Süper Lig'de en unutamadığı maçın Fenerbahçe derbisini olduğunu belirterek, "En sevindiğim maç, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığımız ve 4-3 kazandığımız maçtı. İlk 2 golü ben attım, sonra yanılmıyorsam diğer goller Necip Uysal ve N'Sakala'dan geldi. Önemli ve anlamlı bir galibiyetti bizim için. En üzüldüğüm maç da Gaziantep maçından önceki maçta (Malatyaspor) hoca beni çıkarmıştı, o maçta çok sinirlenmiştim. Çünkü ben sahada olmayınca dayanamıyorum" dedi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 25
  • Tavizyok 2 yıl önce Şikayet Et
    Billongu ayartarak beşiktaşa kazandırdığın şaibeli şampiyonlukla sadece sen deyil billongta iz bırakanlar arasına girdi
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnan yazdığına kendin bile inanmıyorsun kaldı ki başkaları inansın..
    Cevapla
  • bysungur 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmaladığını sende bal gibi billiyong,hatayspor onursal başkanı lütfü savaş açıklamasında:Billong gidiyor, bir gün önce bacağına dövme yaptırıyor. Bir gün önce dövme yaptıran futbolcu 15 dakikada bir krem sürüyor soğutmak için. Dövme yaptıran futbolcunun bacağı bir hafta ağrıyor" dedi.Bacağı ağrıdığı için her topa sırtını dönüyor. Pozisyon yedik, goller yedik. açıklama bu şekilde, haa sendersen ki dövmeyide aboubakar yaptı ona bir şey diyemem ;))
    Cevapla
  • A..Ataman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazdığın isim senin kankamı ?
    Cevapla
  • Lvnt 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerenden uydururuyorsun Galatasaray nezama istedi.ama FB gidersin doğuştan FB dersin
    Cevapla
  • TONTON 12 2 yıl önce Şikayet Et
    Para verseler öyle bir gidersin ki Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzon a altaya para yeter ki her kapıyı açar bırak bu işleri
    Cevapla
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    abibakar sen bjk ye lazımsın sen olmadan futbocuları nasıl bağlayacak bjk
    Cevapla
  • B..U 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatalı arkadaşlar algılarınız boş tutmuyor.. 0..8 bu algılarla unutulmaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle