Salih Uçan transferinde Şampiyonlar Ligi faktörü

Galatasaray ve Trabzonspor’un da talip olduğu Salih Uçan için girişimlerde bulunan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi faktörüyle yıldız ismi ikna etmeyi planlıyor.

Salih Uçan transferinde Şampiyonlar Ligi faktörü
Salih Uçan transferinde Şampiyonlar Ligi faktörü
GİRİŞ 05.05.2021 12:32 GÜNCELLEME 05.05.2021 16:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, gözünü Süper Lig’in gözde ismi Salih Uçan’a dikti.

Aytemiz Alanyaspor formasıyla bu sezon sergilediği başarılı performansla göz dolduran 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için girişimlere başlayan yönetimin, lig bitiminde boşa çıkacak futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

Bu dönem Alanya’da 40 maça çıkıp 3 gol ve 7 asistlik performans ortaya koyan tecrübeli futbolcuyla; Galatasaray ve Trabzonspor’un da ilgilendiği biliniyor. Ancak ligde şampiyonluğa koşan Kara Kartal’ın, Devler Ligi faktörü sebebiyle yıldız ismi renklerine bağlamayı hedeflediği ifade edildi.

’Daha güçlü döneceğim’

Salih Uçan, önceki gün Alanyaspor’un Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı maçta yüzüne aldığı darbe sebebiyle sezonu kapattı.

Dün sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayan Salih, “Kasımpaşa maçında yaşadığım talihsizlik sonucunda elmacık kemiğimde iki kırık meydana geldi. Tüm destek mesajlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede, daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğim” dedi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 5
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu salih ucarin manajeri medyaya rusvetmi veriyor acaba ya salih ucan ne oynuyorda kac golu kac asisti varda boyle degerli gibi millete lans ediliyor siradan turk liginin orta sekerli oyuncusu
    Cevapla
  • Arabul 2 yıl önce Şikayet Et
    Haha mısın nesin ne kadar itici bi tipsin sen
    Cevapla
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    Salih uçan oyun oynamak gibi bir amacı varsa şl ve hoca dolayısıyla Beşiktaş'ı seçer, para da önemli derse farklı takımları seçebilir
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk ön elemelerde elenir nası gidecek ki şampiyonlar ligine ama üçüncüler gidemiyordu unuttum onu hahaha
    Cevapla
  • Fina 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen renklilerden birisin 2.ci bitiren eleme oynayacak
    Cevapla