Sergen Yalçın'a yeni sözleşme!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezona damga vuran teknik direktör Sergen Yalçın'a 1+3 yıllık yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Sergen Yalçın'a yeni sözleşme!
Sergen Yalçın'a yeni sözleşme!
GİRİŞ 04.05.2021 12:13 GÜNCELLEME 04.05.2021 12:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın bu sezon muhteşem performansıyla Süper Lig'e imzasını attı. Rakiplerine oranla düşük bütçe ve dar kadroyla mücadele eden Sergen Yalçın'ın sezon sonunda sözleşmesi uzatılacak.

1+3 YILLIK SÖZLEŞME

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin 1 yıl daha görev süresi bulunuyor. Bu yüzden Çebi'nin Sergen hocaya sezon sonunda 1+3 yıllık sözleşme teklif edeceği öğrenildi.

MAAŞI 10 MİLYONA YÜKSELİYOR

Sergen Yalçın'ın da bu sözleşmeyi kabul edeceği belirtildi. Beşiktaş'tan yıllık 6 milyon lira kazanan Sergen Yalçın'ın yeni kontrat sonrasında maaşının 10 milyona yükselmesi bekleniyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 12
  • yalanmi 2 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon dile kolay futbolcularda hic ugruna dinyanin parasi kumar oynaniyor. yazik Afrika ac oluyor burda kumar oynaniyor
    Cevapla
  • bergamali 2 yıl önce Şikayet Et
    akilli olun sergenle bjk bisey yapamaz sonra kafanizi cok vurursunuz
    Cevapla
  • Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kazanırken bile hakemleri eleştirmek büyük bir erdem ve cesarettir.
    Cevapla
  • halk2 2 yıl önce Şikayet Et
    hangi saate maçı istersin zergencim
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde çekemeyen renkliler var. Bi kere de centilmence tebrik etmeyi bilin. By dar kadrosu ile sezon genelinde en iyi futbolu oynayan Beşiktaş. Çamur atmayı bırakın artık.
    Cevapla
  • sanane 2 yıl önce Şikayet Et
    Çoook centilmen her maç hakeme bağırma kayb edilen maç sonrası hakemi etki altına almak için açıklamalar satın alınan Alanya Hatay maçı doğru çoook centilmen nedense ençok ağlayan en az hakkı yenen renksiz takımı jimnastik takımı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle