Rizespor'dan tepki! 'Josef de Souza'nın Rizespor'a bir özür borcu var'

Rizespor sportif direktörü Yılmaz Bal, Beşiktaş'ın Rizespor'u mağlup ettiği maçtan sonra Josef de Souza'nın yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Rizespor'dan tepki! 'Josef de Souza'nın Rizespor'a bir özür borcu var'
Rizespor'dan tepki! 'Josef de Souza'nın Rizespor'a bir özür borcu var'
GİRİŞ 30.04.2021 14:40 GÜNCELLEME 30.04.2021 14:43
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan siyah beyazlı kulübün orta saha oyuncusu Josef de Souza, "Rizespor berabere kalsın diye inanılmaz prim koydular." ifadelerini kullanmıştı. 

Konuyla ilgili konuşan Rizespor sportif direktörü Yılmaz Bal, "Maçtan sonra Josef de Souza'nın yaptığı açıklamalar bizi üzdü. Josef de Souza'nın açıklaması, talihsiz bir açıklamaydı. Bu açıklama, Süleyman Seba'nın geliştirmiş olduğu bir kulübün oyuncusuna yakışmadı. Rizespor'un hiç kimseye ihtiyacı yoktur. Teşvik primidir, oydu, buydu bunlar çok çirkin iddialar. Josef de Souza'nın, Rizespor'a bir özür borcu var. Josef de Souza'nın dayanağı varsa çıkıp açıklasın." dedi.

Josef de Souza Rizespor maçından sonra ne demişti

"Bugün biliyoruz ki Rizespor'un bizimle berabere kalması için inanılmaz bir prim ortaya koydular. Bu puanı başkalarına hediye etmek istediler. Allah'a şükür biz bu puanı bırakmadık. Galip gelen taraf bizdik."

KAYNAK: RADYOSPOR
YORUMLAR 43
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bu bjk neden birçok insana batıyor
    Cevapla
  • yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Elin yabancısı anlamış.
    Cevapla
  • Fina 2 yıl önce Şikayet Et
    Rize Başkanı sen önce BJK den özür dile....Fenerli olduğunu çaktırmadan ima ettin...sanane yukarılar..bir şey söyleme elinden geleni oyna sonuç ne olursa olsun...Böyle konuşursan soru işaretleri çoķ olur olduda.........
    Cevapla
  • BARAN33/34 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes yediğinden ikram eder ! zikrin neyse fikrin odur! demekki bjk alanyaya vs başka takımlara teşvik ve para vermiş olmalıki oyuncusu rahatlıkla bunu söylüyor nede olsa hocasının geçmişi atcı kumarcı vs.dir bilen bilir yetkililer nerde acaba neden disipline sevk edilmiyor !nedeen!
    Cevapla
  • Toraman 2 yıl önce Şikayet Et
    Renkli baran fenerli olduğu bilinen bir başkanın maçtan önce bu maça özel prim ve yukarıya renk gelsin diye açıklama yaparsa böyle soru ışaretleri ortaya çıkar... Sanane yukarılar çık yen yenil .. fırsat verme..
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    josef souza siz de iddaasız olan takımlara yenilmeleri için prim vermediniz mi ? elimde ki ispatları basına versem yer yerinden oynar . Bence çok ötme iğne sana dokunmasın
    Cevapla
  • Koko 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsunuz o zaman ne biliyorsan hemen açıkla ağzı olan konuşuyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle