Cenk golle döndü! Beşiktaş yara sardı

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında Beşiktaş sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek iki maç aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Cenk golle döndü! Beşiktaş yara sardı
Cenk golle döndü! Beşiktaş yara sardı
GİRİŞ 07.04.2021 20:52 GÜNCELLEME 07.04.2021 22:23
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 33. hafta maçında Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi.

Vodafone Park'taki mücadeleye hızlı başlayan taraf siyah-beyazlılar oldu. Beşiktaş'ın 24 dakika içinde 3 şutu direkten döndü. (1' Ghezzal 17' Cenk Tosun 24' Welinton)

CENK TOSUN GOLLE DÖNDÜ

Siyah-beyazlı formayla 3 yılı aşkın bir süre sonra Vodafone Park'ta forma giyen Cenk Tosun, 11. dakikada takımını öne geçirdi. Rachid Ghezzal'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Atiba Hutchinson ön direkte kafayla topu altıpasa doğru indirdi. O bölüme iyi hareketlenen Cenk tek vuruşla topu ağlara gönderdi.



Gol sonrası Alanyaspor üst üste net fırsatlar yakaladı ancak son vuruşlardan gol sesi çıkmayınca Beşiktaş ilk 45 dakikayı tek golle üstün kapadı.
 

FIFA'dan Atiba paylaşımı! Ahtapot...


İkinci yarıda da Aytemiz Alanyaspor çok net fırsatları cömertçe harcadı. Farkı artırmanın yollarını arayan Beşiktaş ise 58'de bir gol daha bularak iyice rahatladı.

Fabrice N'Sakala'nın sol kanattan ortasında Moubandje'nin kafayla uzaklaştırdığı topu Atiba Hutchinson tek pasla Rachid Ghezzal'a bıraktı. Ghezzal, sağ çaprazdan sol ayağının içiyle yaptığı vuruşta top uzak köşeden ağlarla buluştu. Cezayirli futbolcu bu sezonki ikinci golünü kaydetti.

JOSEF DE SOUZA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Siyah-beyazlılarda Josef de Souza, 74. dakikada Adam Bareiro'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve BB Erzurumspor maçında cezalı duruma düştü.



Gecede son sözü söyleyen Georges-Kevin N'Koudou oldu. 71. dakikada oyuna giren N'Koudou, Atiba'nın pasıyla ceza sahasında topla buluştu ve düzgün bir vuruşla 85' skoru 3-0'a getirdi.
 

Sergen Yalçın: Ligin üzerinde bir maçtı


Kalan bölümde başka gol sesi çıkmayınca Sergen Yalçın'ın ekibi rakibini her iki devrede bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş ligde 2 hafta sonra kazandı ve liderliğini sürdürdü. Konuk Alanyaspor ise son 3 haftayı puansız kapattı.



BEŞİKTAŞ 3-0 AYTEMİZ ALANYASPOR

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Kerem Ersoy, Alpaslan Dedeş

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu - Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ghezzal (Dk. 86 Gökhan Töre), Atiba (Dk. 86 Necip Uysal), Oğuzhan Özyakup (Dk. 77 Dorukhan Toköz), Larin, Cenk Tosun (Dk. 71 N'Koudou)

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona - Juanfran (Dk. 78 Tayfur Bingöl), Fatih, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun (Dk. 71 Efkan Bekiroğlu), Berkan, Salih (Dk. 71 Siopis), Babacar (Dk. 66 Kadzior), Davidson, Bareiro (Dk. 77 Mustafa Pektemek)

GOLLER: Dk. 11 Cenk Tosun, Dk. 57 Ghezzal, Dk. 85 N'Koudou (Beşiktaş) 

SARI KARTLAR: Atiba, Josef de Souza, Sergen Yalçın (t.d) (Beşiktaş) - Salih Uçan, Ceyhun Gülselam (Aytemiz Alanyaspor)

YORUMLAR 148
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu maç şahane maçtı, bjk'nin 3 topu direkten döndü, alanya'da atsa 6-3 biterdi.
    Cevapla
  • süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    bu şaibeli maç tarihe yazılmıştır.ayrıca uefa incelemesine ve cezalandırılmasına sunulacaktır. bjk şampiyon olsa bile kupası elinden alınacaktır.uefa maçlarına katılması men edilecektir.
    Cevapla
  • Bjk34 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hocam her hafta final gibi 5 hafta final yapalim insaallah sampiyon olacagiz gevsemek yok calis calis calis
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Rakiplerimiz tarafından Beşiktaş'a puan kaybı olarak yazılan maçı Beşiktaş alınca rakipler şoka girdi.
    Cevapla
  • Hakem 2 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapılıyor ama bu maçtaki kadar kimse belli ettirmiyor tff görevini yapsın her iki takıma ağır cezalar versin. Alanya da bir tek salih oynadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle