Beşiktaş'tan Kenan Karaman sürprizi!

Beşiktaş sezon sonuna Cyle Larin'le yollarını ayırabilir. Kanadalı futbolcunun yerine gündemdeki isim, Fortuna Düsseldorf'tan Kenan Karaman.

Beşiktaş'tan Kenan Karaman sürprizi!
Beşiktaş'tan Kenan Karaman sürprizi!
GİRİŞ 01.04.2021 21:58 GÜNCELLEME 01.04.2021 21:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, gelecek sezonun çalışmalarına başladı. Larin'i yüksek bir bonservis bedeliyle satmak isteyen Kartal, yerine gelecek isim olarak Kenan Karaman'ı belirledi.

Beşiktaş Kenan Karaman için sezon sonunu bekliyor. Siyah beyazlılar, Fortuna Düsseldorf ile sözleşme uzatmayan 27 yaşındaki oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmayı planlıyor.

Sezon sonunda serbest!

Haziran ayında serbest kalacak milli futbolcu, siyah beyazlılar ile 3 yıllık sözleşme için masaya oturacak. Kenan Karaman, devre arası transfer döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Alman ekibinin bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

Beşiktaş'ın Kenan Karaman'ı gündemine almasının en önemli sebebi ise Cyle Larin. Bu sezon siyah beyazlı takım ile 34 maçta 18 gol 4 asistlik performans gösteren Larin, Avrupa'dan farklı kulüplerin transfer listesine girdi. Beşiktaş yönetimi, Larin'in olası transferi halinde kadrosuna Kenan Karaman ile katarak Kanadalı oyuncunun eksikliğini gidermeyi hedefliyor.

YORUMLAR 8
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktasliyim alinmasin aman deyim
    Cevapla
  • k.s 3 yıl önce Şikayet Et
    kenan ve diğer avrupada oynayan futbolcularımız türkiyeye fb. gs. bjk. ye gelirlerse biterler burda çabuk sönerler gelmemeleri lazım
    Cevapla
  • Görüş 3 yıl önce Şikayet Et
    Burak gelmesini istemiyordum, gitmesi için neredeyse dualar ediyordum, şaka gibi yine bir benzer Kenan getirmek çıldırtacaklar adamı bunlar, bireysel yeteneği olmadığı gibi sıradanlığı da fazla başaramayan birisi dalga geçiyorlar galiba.
    Cevapla
  • sss 3 yıl önce Şikayet Et
    terım ıstıyorsa , o zaman fener alır
    Cevapla
  • Aman 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz alın kardeş yoksa terim adamı alacak
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman bırakın Avrupada başarınız yok bari milli takım oyuncularını alarak milli takımı harcamayın lejyoner oyuncularıızda olmasa Hollanda, fransayı yenmemiz mucize olurdu.
    Cevapla
  • Şaka gibi 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mı bu, dalga geçiyor herhalde bizimle scout ekimiz,
    Cevapla
  • İyi fikir 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi fikir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle