Sergen Yalçın'dan Ozan Tufan sözleri!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hollanda ve Norveç'i deviren Milli Takım hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Sergen Yalçın'dan Ozan Tufan sözleri!
Sergen Yalçın'dan Ozan Tufan sözleri!
GİRİŞ 29.03.2021 11:35 GÜNCELLEME 29.03.2021 21:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Milli Takımımız’ın 2022 Dünya Kupası elemelerinde sergilediği futbol Hollanda ve Norveç karşısındaki performansını olağanüstü bulduğunu açıkladı. 

Ay yıldızlı ekibin 2002 Dünya Kupası, 2003 Konfederasyon Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonası’ndaki performansından sonra elemelerde de teknik, taktik ve oyun olarak başarılı bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Sergen Yalçın şu değerlendirmeleri yaptı;

"Futbol basit oyun. Türk futbolcusu çok yetenekli yeter ki güvenmek gerek. Gençlerin öz güvene ihtiyaçları var. Süper Lig’de ve 1. Lig’de çok başarılı ve yetenekli gençlerimiz milli takımdaki gençler gibi hazır bekliyorlar."

Ozan Tufan ve Uğurcan Çakır sözleri

"Rakibe top kaptırmayacaksın, ceza alanına sokmayacaksın, yüksek topa izin vermeyeceksin. Kontratağa nasıl çıkılır, takım halinde nasıl defans yapılır örneklerini izledik. Performansları süperdi. Şenol Güneş mükemmel bir jenerasyon yakaladı. Kadroda birçok oyuncunun önemli takımlarda forma giymesi ve aynı futbol dilini sahaya yansıtması hem kendilerine hem de izleyenlere büyük keyif verdi. Çok mutlu oldum. Maçta öne çıkan ve skora büyük katkıda bulunan Alanya’dan talebem Ozan Tufan’ın gol atması ve heyecanı beni sevindirdi. Uğurcan Çakır da her geçen gün gelişim gösteriyor.” 

YORUMLAR 6
  • Güneş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan , Bursa da Şenol Güneş le doğdu onunla büyüyor
    Cevapla
  • kırşehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    kovulduğu yere gelmiyeydi oda bidaha kovsunlarda görsün
    Cevapla
  • Kenan çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan sönmüştü fener kovduydu. Sergen parlattı riski aldı alanyada onu tekrar ayağa kaldırdı. Araştır istersen güneş rumuzlu kardeş..
    Cevapla
  • aigle noir 3 yıl önce Şikayet Et
    ozani sen adam ettin sergen yoksa simdi amatorde oynuyordu son vuruslari mukembel BESIKTAS ta gormek isterim
    Cevapla
  • Aziz 3 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel kardeş.
    Cevapla
  • DROĞBA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan'ın bu performansından sonra ALİ KOÇ ve EMRE B.OĞLU,kendi oyuncuları ozan tufanı milli takımdan transfer etmeyi planlamışlar :-)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle