Beşiktaş tek golle zirveyi yakaladı!

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Atiba'nın tek golüyle 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş tek golle zirveyi yakaladı!
Beşiktaş tek golle zirveyi yakaladı!
GİRİŞ 02.03.2021 20:54 GÜNCELLEME 03.03.2021 16:26
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar karşılaşmayı Atiba'nın golüyle 1-0 kazandı ve galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

İkinci yarıda rakibi karşısında baskısını artıran Beşiktaş, 59. dakikada 1-0 öne geçti. Aboubakar'ın pasında savunmanın arkasına sarkan Atiba, dar açıdan yaptığı sert vuruşta ağları havalandırdı.

Maçta başka gol sesi çıkmadı. Beşiktaş bu sonuçla puanını 57'ye çıkardı ve zirvedeki Galatasaray'la puanları eşitledi. Yeni Malatyaspor ise haftayı 31 puanla kapattı.

Ligde gelecek hafta; Beşiktaş cumartesi günü Gaziantep FK ile sahasında karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise aynı gün Denizlispor deplasmanına konuk olacak.

Beşiktaş gol yemiyor

Beşiktaş ayrıca, Spor Toto Süper Lig'deki son 4 maçını kalesinde gol görmeden kazandı. 1-0 kaybeden Yeni Malatyaspor galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

Ersin'in yerine Utku oynadı

Beşiktaş'ta maç başlamadan önce Ersin rahatsızlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı ve yerine kalede Utku forma giydi.

Aboubakar sinirlendi

Maçın bitmesine dakikalar kala Aboubakar, oyundan alındığı için teknik ekibe tepki gösterip, eldivenlerini fırlatarak, soyunma odasına gitti.



YENİ MALATYASPOR 0-1 BEŞİKTAŞ

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Halis Özkahya, Ali Saygın Öğel, Hakan Yemişken

YENİ MALATYASPOR: Ertaç - Hafez, Hadebe, Wallace, Chebake, Tetteh, Mallan (Dk.74 Fofana), Zeki, Acquah (Dk.61 Ahmed), Mustafa, Adem

BEŞİKTAŞ: Utku - N'sakala, Vida, Welinton, Rosier, Larin, Necip (Dk.56 Mensah), Josef, Atiba, Ghezzal (Dk.37 Gökhan), Aboubakar (Dk.84 Nkoudou)

SARI KARTLAR: Tetteh, Chebake (Yeni Malatyaspor)

GOLLER: Dk.58 Atiba (Beşiktaş)

YORUMLAR 37
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş, maçı bileğinin hakkı ile kopardı. Saha zemini çok kötü olduğu için her iki takımda taktiğini uygulayamadı ve zaman zaman zeminden ötürü futbolcular birbirlerine çok sert müdahalelerde bulundular.
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları Okudum da RENKLİLER çıldırmış. :))))))))))))))))))))))))))))
    Cevapla
  • Rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    RenklilerBeşiktaşın kazandığında her maçta niye bulaşarak çok ağlıyor. Galiba bunları İncitenler var ezikleri
    Cevapla
  • Serkan BJK 3 yıl önce Şikayet Et
    Renkliler incindiler:))))
    Cevapla
  • Sade61 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçın hakkı beraberlikti
    Cevapla
  • arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    atiba dede olmuş nasıl beleşten gol atıyor anlaşılmaz.bjk nin haşat takımı nasıl 2. olur ta alt sıralardan beleşten geldi.sergen hoca neyim değil anca at yarışı iddia vb. şeylerden anlar.ağlaya ağlaya 2. oldular kanadı kırık kartal.her maçta hakem dahil 12 kişiyle oynar.kasti faullu oynutorlar kart yok penaltı yok bişey yok.bu takım 4. bile haketmiyor.
    Cevapla
  • fdd 3 yıl önce Şikayet Et
    2.degil 1.besiktaş ezik gs,li haddini bil yerini bil
    Cevapla
  • Hadi ordan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen hakemler sanki tırsıyor ne kart ne faul Beşiktaş lı futbolcular konuşurken Malatyalı futbolculara kızıyor ayıp korkuyorsanız büyük takım denenlerden hakemlik yapmayın yada onlar kendi arasında oynasın dursun yazıklar olsun hep federasyon ve hakemlerine alayınızı kınıyorum...
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna cok gitmis cokkkkkkk
    Cevapla
  • ÇAKAR 3 yıl önce Şikayet Et
    kara kargalar bunlar,başkalarına gelince çirkin çirkin ötmesini bilirler,başkası lâfı sokunca homurdandırlar,gak gaak gaak.
    Cevapla
  • Ilk1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Soğuk su tavsiye ederim, eminin sana ilaç gibi gelir.
    Cevapla
  • futbolist 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafan mı güzel ne anlatıyon...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle