Sergen Yalçın'dan Cüneyt Çakır'a tepki!

Sergen Yalçın, Larin'in iptal edilen golü sonrası maçın hakemi Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi.

Sergen Yalçın'dan Cüneyt Çakır'a tepki!
Sergen Yalçın'dan Cüneyt Çakır'a tepki!
GİRİŞ 26.02.2021 23:45 GÜNCELLEME 26.02.2021 23:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 27. haftasında Denizlispor'u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 29. dakikasında 2. golü bulurken, VAR uyarısı sonrasında bu gol iptal edildi. Golün tekrarını tabletten izleyen Sergen Yalçın iptal kararına tepki gösterdi.

Süper Lig'in 27. haftasında Denizlispor'u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 29. dakikasında 2. golü bulurken, VAR uyarısı sonrasında bu gol iptal edildi. Teknik Direktör Sergen Yalçın, iptal kararına tepki gösterdi.

TABLETTEN GOLÜN TEKRARINI İZLEDİ

Süper Lig'in 27. haftasında Denizlispor'u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 22. dakikasında Larin'in golüyle 1-0 öne geçerken, siyah-beyazlılar dakikalar 29'u gösterdiğinde Cyle Larin'in ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı. Ancak VAR uyarısı sonrasında Larin'in topa elle müdahale ettiği belirtildi ve Hakem Cüneyt Çakır, gol kararını geçersiz saydı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da, yedek kulübesinde kurmaylarıyla birlikte tabletten golün tekrarını izledi. Yalçın ve ekibi pozisyonun temiz olduğunu belirterek hakeme tepki gösterdi.

YORUMLAR 8
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Efendi kendini ne zannediyor acaba?
    Cevapla
  • Tunç 3 yıl önce Şikayet Et
    Teknik tirektör, ya sen
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum BJK düşmanları kıskançlık krizlerine girip burda saçma sapan yorum yapmışlar. Siz istemeseniz de BJK şampiyon olacak.
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Renkli yaşamlar bakıyorumda hep olumsuz yorumlar.Biraz Kabadayı Fatih Terim ı izleyin saha kenarında bakın neler yapıyor
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzon maçında tekme atıp atılan dorukanın pozisyonuna bile itiraz eden birinden başka beklenir
    Cevapla
  • SAGO#1RQXX 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu jokeyci kendini hoca saniyor lig basinda bjk lige havlu atnisti o hakemler bunu lige turundurdu. Allah var hakemler hesap verecek
    Cevapla
  • izmirkartalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum ... Ama gülmekten.... Jokeyci dediğin renklilerin hepsine bindi. Hasetinizden ortadan ikiye ayrılacaksınız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle