Ersin Destanoğlu'dan Şenol Güneş'e mesaj!

Beşiktaş’ın şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer almasında Ersin Destanoğlu’nun payı büyük. 22 yaşındaki file bekçisi, yüzde 67’lik kurtarış oranı ve yüzde 88’lik topu oyuna sokma başarısıyla EURO 2020 için de iddialı.

Ersin Destanoğlu'dan Şenol Güneş'e mesaj!
Ersin Destanoğlu'dan Şenol Güneş'e mesaj!
GİRİŞ 19.02.2021 12:19 GÜNCELLEME 19.02.2021 12:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar, sezona sıkıntılı başlamasına rağmen sonradan vites yükseltti ve zirveye ortak oldu. Kara Kartal’da bu sezon birçok isim performansıyla ön plana çıktı.

Bunların başında ise Ersin Destanoğlu geliyor. Sergen Yalçın, genç file bekçisi zaman zaman hata yapmasına rağmen ona güvendi, yönetimden kaleci transferi istemedi. Ersin de bu güvenin hakkını fazlasıyla verdi. 22 yaşındaki file bekçisi, ligde 20 karşılaşmada görev yapıp 17 gol yedi. Ancak bunların çoğu, takımın çalkantılı olduğu dönemde geldi. Ersin Destanoğlu, sonradan toparlandı ve tam 9 karşılaşmada kalesini gole kapattı. Ersin, özellikle karşı karşıya pozisyonlardaki kurtarışlarıyla fark yarattı.

3 kaleciden biri olabilir

Genç file bekçisi üstelik bu başarılı formuna, önünde oynayan stoper ikilileri sürekli sakatlık ve cezalar nedeniyle değişmesine rağmen ulaştı. Genç kaleci, yüzde 67’lik kurtarış oranının yanı sıra yüzde 88’lik topu oyuna sokma başarısıyla da dikkat çekti. Ersin Destanoğlu, müthiş formuyla Beşiktaş’ın zirveye ortak olmasını sağlarken, diğer yandan eski hocası olan Milli Takım’ın patronu Şenol Güneş’e de “EURO 2020 için ben de iddialıyım” mesajı gönderdi. Ersin, bu performansını devam ettirmesi halinde, büyük ihtimalle dev turnuvaya götürülecek 3 kalecinin arasında yer alabilir.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    çorumspora gelse yedek kaleci olur. milli takım kim bu kim?
    Cevapla
  • Chorumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelmez ki ;)
    Cevapla
  • Ahmet Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene 19 yaşındaydı bu sene 22 olmuş demek yaşını üçerli arttırıyor. Çocuk 2001 doğumlu yani 20 yaşında bilginiz olsun.
    Cevapla