Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Başkanı oluyor

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Kulüpler Birliği başkanlığını bırakmasının ardından kimin başa geleceği büyük merak konusu olmuştu. Gelen bilgilere göre Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yeni Kulüpler Birliği Başkanı olacak.

 Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Başkanı oluyor
Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Başkanı oluyor
GİRİŞ 27.01.2021 18:38 GÜNCELLEME 27.01.2021 18:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin başkanlığını yürüten Mehmet Sepil, aynı zamanda Kulüpler Birliği başkanlığını da üstlenmişti. Geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği görevinden istifa eden Sepil'in yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu. 

Mehmet Sepil istifa ederken, "5 Kasım 2019'da devraldığım ve 12 Ağustos 2020'de yeniden seçildiğim başkanlık görevini, 16 Aralık 2020 tarihinde devretmek istediğimi ve başkanlık makamının boş bırakılmaması için 23 Aralık 2020'de yeni bir başkan adayının seçilmesini önermiştim. Ancak aradan geçen zaman içinde ne yazık ki bu süreç tamamlanamamış, bir sonuç elde edilememiştir. Mevcut şartlarda görevime daha fazla devam edemeyeceğimden 5 Ocak 2020 tarihi itibariyle Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlık görevimden istifamı arz ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Başkan Ahmet Nur Çebi

Gelen bilgilere göre Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yeni Kulüpler Birliği Başkanı olacak. Yardımcılıklarını da Ali Koç, Mustafa Cengiz, Ahmet Ağaoğlu ve Süleyman Hurma yapacak. (Fanatik)

YORUMLAR 2
  • Krtl 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne varsa orada ? Kulüpler birliği başkanı olan kulübün takımı güme gidiyor.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    o kadar ağladılar bi zahmet
    Cevapla