Vincent Aboubakar'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar, Karagümrük maçının ardından açıklamalar yaptı.

Vincent Aboubakar'dan sakatlık açıklaması
Vincent Aboubakar'dan sakatlık açıklaması
GİRİŞ 21.01.2021 18:28 GÜNCELLEME 21.01.2021 18:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, Karagümrük karşısında aldıkları 4-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın oyun olarak her geçen hafta daha da geliştiğini dile getiren Aboubakar, "En önemlisi takımın yaklaşımıydı. Maça iyi başladık ve golden sonra oyunumuzu geliştirdik. Gol güzeldi ama takım oyunu daha iyiydi" şeklinde konuştu.

Porto'dan ayrılış sürecinde sakatlığın etkili olmadığını dile getiren Vincent Aboubakar: "Porto'dan ayrılış sürecimde oynamamam insanların kafasında soru işareti yaratmış olabilir. Oynamama nedenim sakatlık değildi. İyi santrforlar vardı ama nedense süre alamadım. Burada iyi bir arkadaşlık var, güzel gidiyoruz. %100 olduğumda çok daha değişik seviyeler ortaya koyacağım." dedi.

YORUMLAR 6
  • Agah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala hakem diyorlar:)hakemlik ne vardi:)Bu renkliler sasirdi iyice..hepinizi de evire cevire yendik iste.5 atmaya geliyordunuz:)
    Cevapla
  • play 3 yıl önce Şikayet Et
    bas geç abu
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    hakemle gol attınız yüzsüzce konuşuyorlar hala kaleci de üstüne gelen bütün toplardan elini çekti hiç uçmaya tenezzül bile etmedi kaç paraya satın aldıysanız artık...
    Cevapla
  • Dolap Dereli Sabri 3 yıl önce Şikayet Et
    bir aglayan fenerli daha puhahahauduejdhdeheh
    Cevapla
  • Pey 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen baya uçuyon Karagümrük kalesine geçte yakala topları
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen yanindaymiydin kalecinin niye ucmadigini sordunmu o imsanlarin gunahina niye giriyorsun.Senden hakkini alirlar bu giybetinden dolayi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle