Beşiktaş'tan taraftarı üzen forma açıklaması!

Beşiktaş, Galatasaray derbisine 'Beşiktaş Aşkına İmza At' projesi kapsamındaki imzalı beyaz forma ile çıkmayı planlıyordu ancak yoğun kar yapışı nedeniyle bu planın ileri bir tarihe ertelendiği ve derbiye çubuklu forma ile çıkılacağı açıklandı.

Beşiktaş'tan taraftarı üzen forma açıklaması!
Beşiktaş'tan taraftarı üzen forma açıklaması!
GİRİŞ 17.01.2021 13:07 GÜNCELLEME 17.01.2021 13:14

Beşiktaş, kar yağışı nedeniyle daha önce duyurduğu 'Beşiktaş Aşkına İmza At' projesi kapsamındaki imzalı beyaz formayı bu akşam giyilmeyeceğini açıkladı.

Formanın ne zaman giyileceği ilerleyen tarihte açıklanacak.

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklama:

Futbol Takımımızın bu akşam Vodafone Park’ta Galatasaray ile oynayacağı derbi maça, adidas ile birlikte hayata geçirdiğimiz “Beşiktaş Aşkına İmza At” projesi kapsamında üzerinde taraftarlarımızın imzalarının yer aldığı beyaz forma ile çıkması planlanmaktaydı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, İstanbul’da bir süredir devam eden kar yağışının maç saatinde de etkisini göstermesi beklenmektedir.

Galatasaray maçı için bu sabah Vodafone Park’ta gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında, kar yağışı göz önüne alınarak Futbol Takımımızın görüşü zorlaştırma riski bulunan beyaz forma yerine çubuklu forma ile sahada yer alması kararlaştırılmıştır.

“Beşiktaş Aşkına İmza At” kampanyası neticesinde taraftarlarımızın imzaladığı beyaz formanın hangi maçta giyileceği ile ilgili duyurunun önümüzdeki günlerde iletişim kanallarımızdan yapılacağını ifade eder, kampanyaya katılan taraftarlarımıza göstermiş oldukları anlayış nedeniyle teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK