Düsseldorf, Kenan Karaman için istediği bonservisi açıkladı

Alman kulübü Fortuna Düsseldorf, Beşiktaş'ın Kenan Karaman'ı devre arasında transfer etme girişimine “650 bin Euro bonservis isteriz” cevabını verdi.

Düsseldorf, Kenan Karaman için istediği bonservisi açıkladı
Düsseldorf, Kenan Karaman için istediği bonservisi açıkladı
GİRİŞ 12.01.2021 10:39 GÜNCELLEME 12.01.2021 14:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Santrfor transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Mario Mandzukic'in alternatifi olarak belirlediği Kenan Karaman için Fortuna Düsseldorf ile temaslara başladı. 26 yaşındaki milli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına rağmen Kartal, başarılı forveti ara transferde kadrosuna dahil etmek için Alman kulübüne yaptığı teklife, "650 bin Euro bonservis bedeli istiyoruz" cevabını aldı.

 

 

KENAN DA BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTİYOR

A Milli Takım'ın da kadrosunda yer alan Kenan'ın bonservisini almak için yönetim temaslarını sürdürüyor. Ancak ekonomik sorunlardan dolayı bu parayı verme ihtimali zayıf olan Beşiktaş'ın olumsuz bir durumda deneyimli oyuncuyu sezon sonu takıma kazandıracağı belirtildi. Milli futbolcunun da siyah-beyazlı takıma gelmek için istekli olduğu kaydedildi.

 

 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • biz alalım 3 yıl önce Şikayet Et
    süper ya gs olara kbiz verelim hemen alalım. kenan kaçmaz oğulcan tarzında oyuncu . bir de forvetaldık mı ömerver bir santrafor -oğulcan kenan karaman harika olur.
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs 'ın alması gerekli bir futbolcu
    Cevapla