Rıdvan Dilmen: Fatih Terim olma içgüdüsüyle....

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçını NTV ekranlarından yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim olma içgüdüsüyle....
Rıdvan Dilmen: Fatih Terim olma içgüdüsüyle....
GİRİŞ 06.01.2021 22:58 GÜNCELLEME 06.01.2021 22:58
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 6-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, Siyah Beyazlı ekibin hücum performansının takdir-e şayan olduğunu dile getirdi, ''Ne kadar takdir etsek azdır. Sanki Beşiktaş 40 bin seyirciyle oynuyor gibi... Beşiktaş taraftarı olsa daha da üstün oynar." dedi.

Beşiktaş'ın Cyle Larin'in son haftalardaki performansına parantez açan ünlü futbol adamı, ''Gelişime çok açık. 8 gol atmış ve penaltı yok. Mesela Diagne, penaltıdan çok atıyor. Kanada Milli Takım oyuncusu ve geçen sene neden gönderildiğini sormuyorum. Bu sene dönüşü oldukça iyi. 26 yaşında ve çok güzel bir yaş, olgunlaşacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın oyunundan keyif aldığı belirten Dilmen, ''Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Fatih Terim'i olma içgüdüsüyle hareket ediyor. Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'tan çok keyif aldım." dedi.

'Sergen Yalçın sisteme inanmazdı artık inanıyor'

''Rakibini çaresiz bırakan, 6 gol dışında en az o kadar gol pozisyonuna giren bir Beşiktaş. Rizespor ise varlık gösteremedi. Sadece 3-0’dan sonra Beşiktaş’ın izin verdiği kadar gelebildi. Yıllardır yabancı kaleci varken Ersin ile oynuyor. Birkaç maçtır da iyi oynuyor Ersin. Rıdvan yaşında göre maksimumda oynuyor. Vida’nın sezon başı ve şimdiki performansı Sergen Yalçın sayesinde. Sergen Hoca yeteneğine bakıyor. Futbol zor bir oyun denir. Matematik falan değildir. Ben sisteme inanıyorum. Sergen Yalçın sisteme inanmazdı artık inanıyor. Beşiktaş dışında da hiçbir yerde inanmaz.''

YORUMLAR 13
  • konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    sene başında kimsenin umudu yokken şu an beşiktaş için şampiyonluk yorumu yapılıyorsa bu Sergen Hoca nın başarısıdır. olur olmaz bir şey denilmez şu anda ama bugün görünen o. seyircisiz maçlarda böyle coşku oluyorsa bu iş gerçekten inanılmaz. sıkışık maç trafiğinin ve arka arkaya kazanmanın etkisi de büyük. hem konya hem beşiktaş sayesinde spordan yana yüzümüz gülüyor bu günlerde
    Cevapla
  • çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    aspor izleyicileri neden burada yorum yazıyor gerçekten anlamıyorum. adam takdir etse suç eleştirse suç.
    Cevapla
  • Ali Yvz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca türk futbolunun 30 yılını domine eder, Fatih hocaya benzetmek yanlış olur, Sergen zeki ve kibirli değil, egosu yok, halkın içinden çıkmıştır.
    Cevapla
  • Hakiki Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam FB nin. Sözcüsü yani. BJK tepede ğörünce kuduruyor. Bu yıl. Şampiyon. Belli. Temeli. Rize’de atıldı. Gerisi. Sadece yayıncı kuruluşa gaz vermek
    Cevapla
  • enver 3 yıl önce Şikayet Et
    bjk şampiyon olamaz bu benim görüşüm sergenin genel performansına bakın anlarsınız fener gs kapışır bu sene fener olur
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    erol bulutun genel performansında 10 tane şampiyonluk var sanki ne kadar bos adam var memlekette
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    he he tabi
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet genel performansına bakarsanız gelir dipteki takımı kurtarır ve sezon sonuna kadar yaptığı sözleşmelerini uzatmaz ne var bunda yahu :) 3-5 yıllık sözleşme yapanlara da para göz paracı bedavacı diyonuz kovulunca :)
    Cevapla
  • cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tatlı rüyalar kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle