Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Kayserispor - Beşiktaş maçındaki penaltı kararlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol, Kayserispor - Beşiktaş maçındaki penaltılar için "Ben vermezdım" diyen yorumculara; "Şunu diyorsun "Ben bu penaltıyı vermem" sen kimsin? Sen zaten hakem de değilsin oynadığın da 2 sezon. Ne ara taktın FIFA kokartını, daha kuralı bilmiyorsun. İki penaltı kararı da doğru." diyerek tepki gösterdi. 

Kaynak: Socrates Dergi Youtube

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Talip 07.01.2021 22:51
    Valla gerçekçi bir yorum her zaman objektifliğine inanmışımdır tebrik ederim mehmet demirkolu
  • Göksel 06.01.2021 12:04
    Spor dünyasının Ali babacanımısın Mehmet....
  • ersin 06.01.2021 08:58
    ben olsam da vermezdim muhtemelen lakin adaletli ve dürüst davranmak gerekiyorsa kurala uymak zorundayız. kuralda da penaltı diyorsa bu hakemin suçu değildir. çünkü verilmeseydi kural ihlal edilecekti işte o zaman kesin olarak birisi haksızlığa uğrayacaktı. buradaki tartışılan en büyük yanlış bence neden her maçta aynı kurallar uygulanmıyor. bence bu sorgulanmalı
  • realist 05.01.2021 21:45
    Sayın Demirkol O da yorumcu siz de yorumcusunuz. Yani pozisyonu yorumluyorsunuz. Eleştirdiğiniz kişi "Ben vermezdim" demiş. Doğru da demiş. Bu tür pozisyonlarda çoğunlukla penaltı verilmiyor. Hakemler ne yazık ki benzer pozisyonlarda Anadolu takımlarının lehine penaltı vermiyorlar. Yorumculukta çığır açtınız, yorumcuyu da yorumlamaya başladınız. Adalet mi? Ne gereği var değil mi? Geçen sene Başakşehir sezonu idi, bu sene Beşiktaş sezonu mu?
  • MUZAFFER HALICI 05.01.2021 20:15
    ÖNDER ÖZEN DOĞRU SÖYLEMİŞ.ACABA AYNI PENALTILAR BJK KARŞI VERİLİRMİYDİ SAYIN MEHMET DEMİRKOL.Proğram devam ediyor.
Daha fazla yorum görüntüle