Sergen Yalçın'dan Larin'in iptal edilen golüne tepki!

Beşiktaş Teknik Direktörü sergen Yalçın, Ankaragücü maçında iptal edilen golün ardından hakeme itirazda bulundu.

Sergen Yalçın'dan Larin'in iptal edilen golüne tepki!
Sergen Yalçın'dan Larin'in iptal edilen golüne tepki!
GİRİŞ 24.12.2020 20:12 GÜNCELLEME 24.12.2020 20:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda oynadıkları maçta Larin'in 24. dakikada kaydettiği ve faul gerekçesiyle iptal edilen golüne isyan etti.

Maçın 24. dakikasında, sağ kanattan Mensah'ın ortasında Larin'in kafa vuruşunda top ağlara gitti ancak hakem Halis Özkahya, Larin'in yükselirken Kitsiou'ya faul yaptığı belirterek golü iptal etti. VAR hakemi Mete Kalkavan'la da konuşan Özkahya, faul kararını devam ettirdi ve maç kaldığı yerden devam etti.

Bu karara sert tepki gösteren Sergen Yalçın, "Tertemiz gol! Neden vermiyorsunuz, neden VAR'a bakmıyorsunuz?" ifadeleri kullandı.

İŞTE O POZİSYON

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ağlamayibirak artik. Ankara biraz akilli olsa tarihi fark cikardi ortaya. sen büyük takimsan ilk 10 dakika da iki kontra yemezsin. rezilleri oynayipmac kazandin.
    Cevapla
  • Ahmet Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Her el değmesi faul mü oldu artık. Dikkat ettim artık dokunmaların hepsi faul oluyor.
    Cevapla
  • muammer sen 3 yıl önce Şikayet Et
    bubgolu vermemek icin duduk caldi iste
    Cevapla
  • adboz40 3 yıl önce Şikayet Et
    by sergen,larinin sol eli ne yapıyor öyle sen nereye bakıyorsun öyle,rakibin vücuduna basarak bi futbolcunun topa yükselemeyeceğini bilmiyormusun
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    o nasil bir macti looo ? Yedek Kulübelerinden 90 dakika boyunca bagirmalar cigirmalar...??? Ülkemizi rezil ediyoruz , niye buna dur diyen yok ? Niye kendini yere atana Hakem sari kart göstermiyor. Italya ligini ona katladik cirkeflikte. Bu nasil Türklük anlayisi, anlayan varsa bana bir zahmet anlatsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle