Josef de Souza derbiye damga vurdu!

Derbiye ilk 11'de başlayan Josef de Souza, 90 dakika görev yaptığı mücadelede eski takımı Fenerbahçe karşısında sergilediği etkili futbolla dikkat çekti. Başarılı futbolunu 1 asistle taçlandıran Sambacı, zaferin mimarları arasında yer aldı.

Josef de Souza derbiye damga vurdu!
Josef de Souza derbiye damga vurdu!
GİRİŞ 30.11.2020 10:46 GÜNCELLEME 30.11.2020 10:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'yle yollarını ayırmasının ardından Beşiktaş'a transfer olan Josef de Souza, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ilk kez dün akşam forma giydi. 2015-18 sezonları arasında görev yaptığı Fenerbahçe'den 2 yıl önce 12 milyon Euro'ya Al Ahli'ye giden Brezilyalı ön libero, Süper Lig'e bu kez Kara Kartal için dönmüştü.

 

 

İlk 11'de başladığı derbide 90 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, özellikle orta alanda ortaya koyduğu etkili futbolla dikkat çekti. Necip Uysal'ın 53. dakikada attığı golün asistini de yapan isim olan Sambacı, 90 dakika boyunca sert ve mücadeleci oyunuyla teknik ekibin beğenisini kazandı. Sarı-Lacivertliler karşısında elde edilen zaferin gizli kahramanları arasında yer alan başarılı futbolcuya sosyal medya üzerinden Beşiktaşlı taraftarlar da büyük destek verdi.

YORUMLAR 7
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler Beşiktaşa çok kıyak yaptı akşam Başarının asıl mimarı onlar, haklarını yememek lazım..
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    hangi maçı izledin anlamadım.
    Cevapla
  • Lkm 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kırmızı verdi, penaltı verdi daha ne yapsaydı? Sergeni vurup, kaleciye tek ayak üstünde durma cezası mı vereydi?
    Cevapla
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem iki tarafa da yanlış kararlar verdi. Kendi sahanda 4 yiyorsan asıl bunu düşünmek lazım. De Souza kırmızı görmeliydi. Mert Hakan kırmızı görmeliydi. Kaleci Altay eliyle alıyor topu. Kırmızı görmeliydi. Beşiktaş'ın ikinci golünden önceki pozisyonda Cisse'nin yüzüne top çarpıyor. Montero çarpmıyor. Ama orada ayak biraz fazla kalkıyor. Ancak hakem faul vermedi. Ama pozisyon devam ederken 3 tane fenerli oyuncu salını salını geliyor. Sonra Necip'in gölünde Gökhan zıplamıyor bile feveran ediyor. Sonuç olarak Beşiktaş o kadar yetersiz kadrosuna rağmen sana 4 atıyorsa sen biraz kendine bakmalısın.
    Cevapla
  • Dertli ülkücü 3 yıl önce Şikayet Et
    Kiyaga bakarmisin kirmizi kartla 10kisi bırakılmış aleyhine penaltı çalınmış rakibin bir futbolcusu ıkinci sarı kartla atılması gerekirken atılmamış
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Dimi, gole giden oyunu durdurdu, larini saçma sapan bir şekilde attı, uyduruk penaltı, fenerliye 76 da kırmızı veremedi, kamyon çarpmış gibi kendini yere atan ozana sarı kart yok, dk 98 olmuş artık iş çığrından çıkınca yapılan bir hareket var millet bunu konuşuyor. 3 sene önce cenke yapılan penaltı inönünü de babelin düşürülmesi kalecimize faul yaparak aldığınız 1 puan, negredonun ofsayt olmayan golü daha neler neler varda...
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıyak kime yapıldığını gördük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle