Sergen Yalçın'dan derbi motivasyonu!

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için oyuncularıyla motivasyon konuşması yaptı.

Sergen Yalçın'dan derbi motivasyonu!
Sergen Yalçın'dan derbi motivasyonu!
GİRİŞ 27.11.2020 11:56 GÜNCELLEME 27.11.2020 12:07

Beşiktaş, önemli eksiklerine rağmen Başakşehir karşısında galip gelmeyi başarmıştı. Zorlu bir fikstürden geçen Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe deplasmanından da 3 puanla ayrılmaya kararlı. Özellikle Sergen Yalçın, oyuncularıyla yaptığı her konuşmada galibiyet üzerinde duruyor.

 

 

"BERABERLİĞİ AKLINIZDAN GEÇİRMEYİN"

Başarılı çalıştırıcı, "Geçtiğimiz haftalarda beklenmedik kayıplar yaşadık. Bu kayıpları ancak böylesi kritik maçları kazanarak telafi edebiliriz. Kadıköy'e kazanmaya gideceğiz. Kimse beraberliği aklından geçirmesin" sözleriyle beklentisini öğrencilerine net bir şekilde anlattı.

 

 

"FENERBAHÇE'Yİ YENECEĞİZ"

Zirvenin gerisinde kaldıklarını hatırlatan Sergen Yalçın, "Rakibimiz formda ve çok kaliteli bir kadrosu var. Ancak biz de Beşiktaş'ız. Başakşehir karşısında favori değildik, kazandık. Yine favori gösterilmiyoruz ama önemli değil, yine kazanacağız. 3 puanı alıp iddiamızı sürdüreceğiz" sözleriyle öğrencilerini motive ediyor.

PLAN: ÖNDE BASKI!

Teknik Direktör Sergen Yalçın, sürekli ders çalışıyor. Pozitif futboldan yana olan ancak kadro yapısına ve rakibe göre de taktik değişikliklere giden Beşiktaş’ın efsane ismi, Kanarya’yı önde baskı ile durdurmayı ve rahat oyun kurmasını önlemeyi düşünüyor.

DİREKT HÜCUM!

Ve orta alanda kazanılan topların da hızlı kullanılarak sonuca gidilmesi hedefleniyor. Tabii ki bu durumda Larin ve Aboubakar gibi isimlerin formu önem arz ediyor.

ATİBA'YA ÖZGÜRLÜK

Kartal adına kilit isim ise hiç kuşkusuz Atiba’nın durumu... Başakşehir maçında sergilediği performansla parmak ısırtan Kanadalı oyuncu modern futbolun hem savunma hem de hücum yönünü kusursuz bir şekilde ortaya koymuştu. Sergen Yalçın, Atiba’ya derbide de büyük sorumluluk yüklüyor. Emektar oyuncunun hem ileride hem de savunma güvenliğinde sorumluluk almasını istiyor. Teknik ekip ve takım adına da Atiba’nın derbi tecrübesi avantaj olarak görülüyor.